Actieweek bij Orderchamp

Maandag 10 januari 2022

Vanaf vandaag organiseert online inkoopplatform Orderchamp maandelijks een speciaal B2B inkoopevenement: Orderchamp Unveils. Aflopen maand hebben meer dan 500 nieuwe merken zich aangesloten bij Orderchamp en krijgen klanten 15% korting op hun eerste bestelling van elk nieuw merk.
Actieweek bij Orderchamp
Actieweek bij Orderchamp Actieweek bij Orderchamp

Orderchamp Unveils geldt van maandag 10 tot en met zondag 16 januari. Tijdens deze week geeft Orderchamp op andere geselecteerde merken bestellen 10% korting.

 

Orderchamp registreert welke merken populair zijn, afgelopen maand was dit bijvoorbeeld Eulenschnitt. Dit bedrijf werd in 2013 in Hamburg opgericht als een klein familiebedrijf. Oprichtster Lena hecht veel belang aan het zelf ontwerpen van haar producten. Materialen als jute, linnen en hout zijn kenmerkend voor het imago van het merk. Een bestseller is het eikenhouten draaiplateau (foto 1). Met zijn diameter van 28 cm past hij perfect in keukenkasten en op planken. Een rand beschermt tegen wegglijden en het plateau is zelf stabiel door de kleine rubberen noppen.

 

Ook Clayre & Eef is populair. Inmiddels werken meer dan 100 mensen bij het familiebedrijf. Qua stijl is het merk geïnspireerd door het landelijke leven. De huidige collectie van Clayre & Eef is geëvolueerd naar een compleet assortiment woonaccessoires. Er zijn nu veel nieuwe producten te vinden voor het aankomende Pasen, zoals dit eierkastje (foto 2).

 

Tot slot is Dennismaass een Duits merk dat eigen ontwerpen met 3D-printers produceert. Voornamelijk plantaardige kunststoffen op basis van zetmeel. Daarnaast wordt er voor elke kilogram gebruikte printfilament een boom geplant om het verbruik van hulpbronnen in het proces te compenseren. De Pille vaas (foto 3) is precies 19 centimeter hoog en heeft een diameter van 9 centimeter. Met een gewicht van rond de 200 gram is hij relatief licht om zo min mogelijk uitstoot te veroorzaken tijdens het transport en om onze eindige hulpbronnen te sparen.Links

www.orderchamp.com
www.eulenschnitt.de
www.clayre-eef.com
www.dennismaass.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #orderchamp, #eulenschnitt, #clayreeef, #dennismaass

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden