Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem

Donderdag 03 april 2014

De Dakar-rally is een race voor auto's, vrachtwagens, quads en motoren die sinds 2009 in de Zuid-Amerikaanse woestijn van Argentinië en Chili wordt gehouden. Als onderdeel van een Forinn-actie zal op het noviteitenplein op de vakbeurs Parket & Woninginrichter in Gorinchem de indrukwekkende rally-Daf van Van den Heuvel te zien zijn.
Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem
Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem

Klanten van Forinn zullen transporteur Van den Heuvel herkennen als de huisleverancier van deze fourniturengrossier, die onlangs de achtste vestiging in Zoetermeer opende.
Dat Van den Heuvel zijn rally-Daf meeneemt naar de beurs in Gorinchem wil overigens niet zeggen dat de rally in Gorinchem start. Met deze actie wil Forinn vooral bekendmaken dat het bestellingen van voorraadartikelen vóór 13:00 uur 's middags, de volgende dag al kan leveren.

Forinn speelt op de eigen stand (112) overigens in op het WK-voetbal door bezoekers te laten spelen voor een beurskorting van 10% of het winnen van een voetbaltafel.

De vakbeurs in Gorinchem is op 7, 8 en 9 april van 13:00-21:00 uur, de eerste dag al vanaf 11:00 uur.

 

[Sponsored artikel]Links

www.forinn.nl
www.heuveluden.nl
www.evenementenhal.nl

Tags

Dakar, rally, vakbeurs, parket, woninginrichter, inrichting, inrichten, inrichter, vloer, woningtextiel, interieur, bekleding, vakdagen, Gorkum, Gorinchem

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden