Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem

Donderdag 03 april 2014

De Dakar-rally is een race voor auto's, vrachtwagens, quads en motoren die sinds 2009 in de Zuid-Amerikaanse woestijn van ArgentiniŽ en Chili wordt gehouden. Als onderdeel van een Forinn-actie zal op het noviteitenplein op de vakbeurs Parket & Woninginrichter in Gorinchem de indrukwekkende rally-Daf van Van den Heuvel te zien zijn.
Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem
Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem Actie Forinn op vakbeurs Gorinchem

Klanten van Forinn zullen transporteur Van den Heuvel herkennen als de huisleverancier van deze fourniturengrossier, die onlangs de achtste vestiging in Zoetermeer opende.
Dat Van den Heuvel zijn rally-Daf meeneemt naar de beurs in Gorinchem wil overigens niet zeggen dat de rally in Gorinchem start. Met deze actie wil Forinn vooral bekendmaken dat het bestellingen van voorraadartikelen vóór 13:00 uur 's middags, de volgende dag al kan leveren.

Forinn speelt op de eigen stand (112) overigens in op het WK-voetbal door bezoekers te laten spelen voor een beurskorting van 10% of het winnen van een voetbaltafel.

De vakbeurs in Gorinchem is op 7, 8 en 9 april van 13:00-21:00 uur, de eerste dag al vanaf 11:00 uur.

 

[Sponsored artikel]Links

www.forinn.nl
www.heuveluden.nl
www.evenementenhal.nl

Tags

Dakar, rally, vakbeurs, parket, woninginrichter, inrichting, inrichten, inrichter, vloer, woningtextiel, interieur, bekleding, vakdagen, Gorkum, Gorinchem

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
…litis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie geÔntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden