Aanmelden DWI Vakdagen kan nog!

Vrijdag 16 april 2021

De eerste Voorjaarsvakdagen in DWI (De Woonindustrie) zitten er weer op. De consensus: enthousiast en kwalitatief bezoek. De bezoekersaantallen waren echter nog voorzichtig. Kom dus vooral van 18Ė20 april tijdens het tweede deel van de Vakdagen naar Nieuwegein en de Interieurprofessionaldag op 20 april.
Aanmelden DWI Vakdagen kan nog!

Om de Vakdagen zo veilig mogelijk te laten verlopen is registratie verplicht. Naast de reguliere gezondheidscheck voert DWI een temperatuurmeting uit. Dit gebeurt via een voorhoofdthermometer bij binnenkomst. Als de temperatuur hoger dan 37.9 graden is moet een negatieve testuitslag van maximaal 48 uur oud wordt overlegd. Dichtstbijzijnde sneltestlocatie in Nieuwegein-Lopik is 15 minuten rijden. Mondkapjes worden sterk geadviseerd bij verplaatsing in het pand, en er geldt een richtlijn van één klant per 25m2 in een showroom. DWI doet er dus alles aan om de Vakdagen mogelijk te maken en veilig te laten verlopen.

 

Op dinsdag 20 april 2021 vindt de jaarlijkse Interieurprofessionaldag plaats. Samen met BNS Crisp en NIA Academie heeft DWI een professioneel dagprogramma samengesteld met experts op het gebied van verschillende actuele thema’s. Interieurprofessionals kunnen kiezen uit drie presentaties. Ofwel tijdens het ochtendprogramma of tijdens het middagprogramma. Het andere dagdeel kunnen dat showrooms bezocht worden. De presentaties zijn vanuit één ruimte live te zien. In de andere ruimtes worden er tv-schermen geplaatst waarop een livestream is te volgen. Er zijn nog plekken in het middagprogramma, aanmelden kan via deze link.

 

Jan Agelink van Buro Jantrendman geeft tijdens de Interieurprofessionaldag een presentatie met als thema NXT Living. De woontrends voor de toekomst centreren zich volgens hem rond thema’s als circulariteit en een behoefte aan natuur en groen. Niet zo gek in een wereld waarin duurzaamheid een belangrijk thema is. Daarbij geeft de nabijheid van groen comfort en balans in roerige tijden. Er is ook aandacht voor alle nieuwe functies die een huis tegenwoordig in zich herbergt; parttime kantoor, sportzaal en schoolklas. Agelink doet uiteen hoe deze schijnbaar tegenstrijdige zaken ook nog op een mooie én esthetische manier verbonden kunnen worden.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.jantrendman.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden