Aankopen verhogen omzet Headlam

Maandag 11 maart 2019

De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
Aankopen verhogen omzet Headlam

De Headlam Group wist haar omzet in 2018 te verhogen naar £ 708,4 miljoen (€ 823,5 miljoen). Daarmee groeide de omzet van de Britse groothandel in vloerbedekkingen met 2,3% ten opzichte van 2017.

Als er gekeken wordt naar de gecorrigeerde omzet, dan is het beeld wat minder positief. Zowel in het Verenigd Koninkrijk (-4,2%) als op het vasteland van Europa (-1,8%) is de omzet gedaald. De winst voor belastingen steeg wel, met £ 0,3 miljoen tot £ 43,4 miljoen.

Headlam Group heeft momenteel 63 groothandels in het Verenigd Koninkrijk en vier in continentaal Europa (Frankrijk, Nederland en Zwitserland). In 2018 werden rondom Londen Ashmount Flooring Supplies, Rackhams en Garrod, in Noord-Ierland Ceco Flooring en in Nederland Dersimo overgenomen.
Links

www.dersimo.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #dersimo, #headlam, #ashmountflooringsupplies, #rackhams, #garrod, #cecoflooring

Gerelateerd nieuws
 
Afdrogen met een Rembrandt
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden