Aankopen verhogen omzet Headlam

Maandag 11 maart 2019

De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
Aankopen verhogen omzet Headlam

De Headlam Group wist haar omzet in 2018 te verhogen naar £ 708,4 miljoen (€ 823,5 miljoen). Daarmee groeide de omzet van de Britse groothandel in vloerbedekkingen met 2,3% ten opzichte van 2017.

Als er gekeken wordt naar de gecorrigeerde omzet, dan is het beeld wat minder positief. Zowel in het Verenigd Koninkrijk (-4,2%) als op het vasteland van Europa (-1,8%) is de omzet gedaald. De winst voor belastingen steeg wel, met £ 0,3 miljoen tot £ 43,4 miljoen.

Headlam Group heeft momenteel 63 groothandels in het Verenigd Koninkrijk en vier in continentaal Europa (Frankrijk, Nederland en Zwitserland). In 2018 werden rondom Londen Ashmount Flooring Supplies, Rackhams en Garrod, in Noord-Ierland Ceco Flooring en in Nederland Dersimo overgenomen.
Links

www.dersimo.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #dersimo, #headlam, #ashmountflooringsupplies, #rackhams, #garrod, #cecoflooring

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden