Aan de bar met Thonet

Vrijdag 08 januari 2021

Thonet voegt twee barkrukken toe aan de klassieke S 32 collectie. Voor in de horeca (als we weer mogen), maar ook voor op het werk of thuis. Overal waar een hogere zithoogte gewenst is.
Aan de bar met Thonet
Aan de bar met Thonet Aan de bar met Thonet

Eigenlijk is het hetzelfde model, in twee verschillende hoogtes. De hoge barkruk S 32 VH heeft een zithoogte van 75 cm en de lage barkruk S 32 VHT van 65 cm. Met de barkrukken komt Thonet naar eigen zeggen tegemoet aan de trend van hoge tafels en bars in horecagelegenheden, in moderne flexibele werkomgevingen en in woonkamers en keukens. De zithoogte bevordert de communicatie in allerlei situaties – aan de bar, hoge keukentafels en statafels.

 

Het ontwerp is gebaseerd op de bekende stalen buis-sledestoel S 32 van Marcel Breuer uit de jaren 20 van de vorige eeuw. De elementen van gebogen hout met het kenmerkende Weense vlechtwerk, in de traditie van Thonet, contrasteren met de gereduceerde toepassing van stalen buizen. De combinatie van het strakke minimalistische design met het transparante vlechtwerk maakt de S 32 VH en de S 32 VHT volgens Thonet geschikt voor verschillende interieurs en ruimtes, zoals verblijfs- en kantoorruimtes, recepties, restaurants, bars, maar ook eetkeukens. Dankzij zijn lichtgewicht ontwerp (8,5 kg), kan hij gemakkelijk gedragen en verplaatst worden.

 

Eerder dit jaar heeft Thonet, vaste deelnemer aan de IMM in Keulen, de stalen buis-sledestoel S 64 van Marcel Breuer uit dezelfde productfamilie uitgebreid met de traploos in hoogte verstelbare draaistoel variant S 64 VDR. Zij zijn op foto 1 samen met de nieuwe barkruk s 32 VH te zien.Links

www.imm-cologne.com
www.thonet.de

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, event, tentoonstelling, meubel, stoel, fauteuil, tafel, salontafel, design, designmeubel, ontwerper, fabrikant, meubelfabrikant, meubelproducent, meubelmaker, #thonet, #immcologne

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur Ronald Schmitt
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
 
Vijf nieuwe banken voor Ginger
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden