Ensemble nieuwe collectie Kobe
In januari introduceert Kobefab wereldwijd haar gloednieuwe bestsellers, waaronder een nieuwe collectie Ensemble onder het merk Kobe.
lees verder
 
Quinty Trustfull gezicht HGTV
lees verder
 
Bestrijding kinderarbeid
lees verder
Zoute interieurs tezamen
Wie aan Knokke Le Zoute (België) denkt, ziet vrijwel meteen de witte villa’s voor zich met rode dakpannen of een rieten dak. Dat het ook anders kan, is te zien in het nieuwe boek: Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea.
lees verder
Het best beoordeelde matras
[Sponsored artikel] - Een goede nachtrust is voor het lichaam heel belangrijk. Een matras is voor een groot deel verantwoordelijk hoe goed die nachtrust is. Wat is het best beoordeelde matras op internet?
lees verder
Ambitieuze collectie Viccarbe
Noha is volgens Viccarbe de breedste en meest ambitieuze collectie van het bedrijf tot nu toe, ontworpen in samenwerking met de Italiaanse architecten Ludovica Serafini en Roberto Palomba.
lees verder
Beste vloer voor badkamer
[Sponsored artikel] - Een van de belangrijkste details bij het ontwerpen van een badkamer is de keuze van de vloer. Ben je benieuwd welke vloer voor jouw badkamer het meest geschikt is? Lees dan snel verder!
lees verder
 
De beste wensen voor 2024
lees verder
Verantwoorde tuinen op Spoga 2024
Op de komende Spoga+gafa van 16 tot 18 juni 2024 in Keulen zal de nadruk liggen op de verantwoordelijkheid van de industrie voor het mede vormgeven van een duurzame en gezonde omgeving.
lees verder
Einde Habitat
De woonketen Habitat verdwijnt nu echt helemaal: de curatoren zien geen reddingsmogelijkheden meer en gaan definitief over tot liquidatie.
lees verder
Hogere omzet detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 3,2% meer omgezet dan in november 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,8% lager.
lees verder
 
Pilat&Pilat neemt Slowwood over
lees verder
Kvadrat introducties
Ter gelegenheid van Imm presenteert Kavdrat zijn nieuwe collecties in de Design Post-showroom van het bedrijf. Eén hiervan is Rumor by Bertjan Pot.
lees verder
Topmensen voor verbouwingen
[Sponsored artikel] - Een verbouwing is een toffe, maar ook nogal uitdagende tijd. Of je nu je huis renoveert, een nieuwe keuken installeert, of een badkamer opknapt: hoe kies je topvakmensen voor een tiptop verbouwing.
lees verder
Ode aan Nederlandse designbanken
De Machinekamer levert een grote collectie designklassiekers, maar daarnaast ook een groeiende collectie nieuwe designmeubels die opnieuw uitgebracht zijn of die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Het nieuwste model is de bank Olger.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden