1000 en 1 nacht heerlijk slapen

Maandag 12 juni 2023

Met de nieuwe kleuren van dekbedovertrek Olivia van De Witte Lietaer slaap je duizend-en-een-nachten in een prachtig bed.
1000 en 1 nacht heerlijk slapen
1000 en 1 nacht heerlijk slapen 1000 en 1 nacht heerlijk slapen

Het Olivia dekbedovertrek is gemaakt van lichtgewicht katoen-satijn. Deze fijne stof voelt lekker zacht op je huid en valt soepel om je lichaam voor een heerlijke nachtrust. De satijnbinding geeft ook een mooie zijdeglans. Dit zomerseizoen komt Olivia weer met vele nieuwe trendkleuren.

 

Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een extra wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken.

 

Olivia bedlinnen is verkrijgbaar in meer dan twintig kleuren waarmee je eindeloos kunt combineren. Je creëert elke denkbare ambiance met het kleurenpallet dat is ontworpen om perfect samen te gaan met elk interieur. De kleuren Arctic en Copper toveren je slaapkamer zonder al teveel moeite om een tot een zomers sprookje.

 

De collectie is ook, in vele kleuren, verkrijgbaar als hoeslaken en lakenset. Hou je van harmonious living waarbij je de kleuren van je bedlinnen en badlinnen op elkaar afstemt? Kies dan voor badhanddoekencollectie Ophelia, Stéphanie of Hélène in kleuren die prachtig combineren met het Olivia bedlinnen.

 

Het Olivia bedlinnen uit de Smart Collection van De Witte Lietaer (DWL) is duurzaam en ook nog eens heel betaalbaar.Links

www.dwl.be

Tags

nieuws, interieur, bedlinnen, slapen, slaapcomfort, kussens, dekbedden, dekbedovertrek, hoeslakens, natuurlijk, satijn, katoen, slaapcomfort, flessenhals, slaapkamer, badlinnen, badlakens, handdoek, collectie, duurzaam, betaalbaar, #dwl, #dewittelietaer, #smartcollection, #olivia

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder
Beter Bed aandeelhouders akkoord
De aandeelhouders van Beter Bed hebben unaniem ingestemd met de voorgenomen overname van het bedrijf door investeerder Torqx.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden