Zuiver verkleint merkenportfolio

Woensdag 31 mei 2023

De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
Zuiver verkleint merkenportfolio

De Zuiver Group brengt het merkenportfolio terug van vier naar twee merken en gaat zich volledig focussen op Zuiver en Dutchbone, de twee grootste en meest bekende merken, evenals de white label collectie.

 

Het merk Banne werd in 2020 geïntroduceerd. Met vooruitstrevende Nederlandse designers, zoals Peter van de Water, Lex Pott, Roos Soetekauw en Europese fabrikanten, zocht Banne naar designoplossingen voor zo duurzaam en hoogwaardig mogelijke producten. Met succes. De circulaire outdoor fauteuil Bloom werd vorig jaar voor twee awards genomineerd en won twee Archiproduct Design awards: voor beste outdoor- en sustainability design.

Banne wordt nu geïntegreerd in het merk Zuiver. De opgedane kennis en ervaring met betrekking tot circulaire designprincipes kan in Zuiver op grotere schaal worden doorgevoerd om zo meer impact te maken. Vanaf eind 2023 wordt de Banne collectie onder de naam Zuiver verkocht.

 

Omwille van focus op hun twee grootste merken en inspelende op de huidige marktsituatie, heeft Zuiver besloten om niet verder te gaan met de funky en rebelse collectie Bold Monkey. Alle opties worden op dit moment onderzocht. Zuiver staat open voor gesprekken met externe partijen die het merk met meer focus kunnen doorontwikkelen. Vooralsnog zal er niks veranderen voor de dealers en consumenten, ook de webshop blijft zijn digitale deuren open houden.

 

Het 25-jarig jubileum van de Zuiver Group wordt gevierd tijdens de jaarlijkse huisshow in juni. Deze vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 26 juni op het internationale hoofdkantoor in Westzaan.Links

www.banne.com
www.boldmonkey.com
www.dutchbone.com
www.zuiver.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, designers, #zuiver, #banne, #boldmonkey, #dutchbone, #whitelabel

Gerelateerd nieuws
 
Creatief eindexamen
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Augmented reality op Orgatec
Kantoren zijn volgens de organisatie van Orgatec ruimtes waarin we de toekomst schrijven, veranderen en ontwikkelen. En net zoals wij veranderen, veranderen ook de eisen aan onze kantoren en werkomgeving.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden