Zoute interieurs tezamen

Donderdag 04 januari 2024

Wie aan Knokke Le Zoute (België) denkt, ziet vrijwel meteen de witte villa’s voor zich met rode dakpannen of een rieten dak. Dat het ook anders kan, is te zien in het nieuwe boek: Knokke Le Zoute Interiors – Living by the sea.
Zoute interieurs tezamen
Zoute interieurs tezamen Zoute interieurs tezamen

In dit boek delen kunst- en designliefhebbers uit Knokke Le Zoute een exclusieve kijk op hun droomverblijven. Ze wonen allemaal in een uniek interieur, soms verborgen achter een klassieke gevel, soms verpakt in een avontuurlijk staaltje architectuur. In deze het boek worden verhalen geweven van langdurige zoektochten naar het perfecte kunstwerk tot onverwachte ontdekkingen die een thuis harmonieus doen samenvloeien. Bij elk zorgvuldig samengesteld interieur ontdek je zo een inspirerend en persoonlijk verhaal.

 

Dit boek laat je nooit meer op dezelfde manier door de straten van de Belgische kuststad wandelen. Want wie weet welke verrassende interieurs er (nog) achter de deuren schuilgaan?  Mr. Frank is fotograaf, gespecialiseerd in interieur-, architectuur- en portretfotografie en werkt voor onder andere Knack Weekend, Sabato, Elle Decoration en Living Italy. Maya Toebat is een freelance journaliste met een grote liefde voor interieur en architectuur. Ze schrijft voor onder andere De Standaard Magazine & Elle.

 

Knokke Le Zoute Interiors | Maya Toebat Mr. Frank | ISBN/EAN 9789401490498| hardback | 256 blz. | 336x262 | € 65 | Engelstalig.

 

Het is hier direct bij uitgever Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.lannoo.nl

Tags

nieuws, interieur, boek, karpet, kleed, vloer, tapijt, inspiratie, tips, kennis, interieurontwerp, interieurdesign, voorbeelden, fotografie, stijlvol, wonen, creatief, interieurdecoratie, #ibizainteriors, #lannoo

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
 
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden