Zomernieuws Woonindustrie

Dinsdag 21 juni 2022

Kort voor de zomervakantie deelt De Woonindustrie (DWI) divers nieuws. Over de nieuwe Interieurprofessionaldag, de Najaarsvakdagen en openingstijden in de zomervakantie.
Zomernieuws Woonindustrie

Foto: Jankurtz

 

 

Samen met BNS Crisp en NIA Academie organiseert DWI op maandag 27 juni een gloednieuwe live Interieurprofessionaldag met het thema ‘RE/LIVING. Er is een dagprogramma vol inspiratie samengesteld over verschillende actuele thema’s op het gebied van wonen en interieur.

 

Zo is er een keynote van Elsje van Niekerk, mede-oprichter van trend forecast bureau OvN/Oltmans van Niekerk. Haar presentatie Colour Flow 2024, the Story of Connection gaat over de concepten, materialen en kleurtrends voor 2024. Tijdens deze presentatie verbindt Elsje van Niekerk wereldwijde ontwikkelingen en veranderende consumenten waardes met ontwikkelingen op het gebied van design, kleur en materiaal. Er is een Re/Living inspiratieroute langs exposanten van DWI en er worden twee workshops gegeven: Personal Branding door Daniëlle van Dongen en Wat je nog niet wist over kleur van Jelena Brillenburg Wurth. Deelnemen aan de Interieurprofessionaldag kost €35.

 

Tot maandag 11 juli gelden de reguliere openingstijden bij De Woonindustrie. Daarna is DWI t/m vrijdag 2 september uitsluitend op afspraak met een of meerdere exposanten te bezoeken. Maandag 5 september hervat de organisatie de reguliere Marketdays.

 

De Najaarsvakdagen staan ook weer op de planning, zij vinden plaats op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 september en op maandag 19 en dinsdag 20 september.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #reliving

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden