Zes looks in een spiegel

Maandag 18 september 2023

Spiegelspecialist Deknudt presenteert verschillende nieuwe modellen. De nieuwe collectie is heel divers, van trendy terrazzo-prints tot vintage fluwelen lijsten.
Zes looks in een spiegel
Zes looks in een spiegel Zes looks in een spiegel

De Terrazzo spiegels zijn volgens Deknudt een fascinerende fusie van elegantie en hedendaags design. Het is een kleurrijke en speelse spiegel met een retro flair. Terrazzovloeren zijn vertaald naar een spiegel, met een kleurenpalet van mosterdgeel, donkeroranje, donkergroen en grijsblauw. De Terrazzo Round heeft een speciaal roterend ophangsysteem, dat een speels element toevoegt aan het interieur. Hij is ook verkrijgbaar in een rechthoekige versie.

 

Fluweel wordt geassocieerd met glamour en royalty, ideaal dus voor een luxe spiegel, dacht Deknudt ongetwijfeld. De Velvet spiegel heeft een zachte fluwelen lijst. Velvet is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Het model kan op maat gemaakt worden vanaf een stuk. Het is zelfs mogelijk om twee verschillende kleuren lijsten te combineren.

 

De Infinito spiegel is volgens Deknudt een interactief wandsculptuur. Hij bestaat uit drie afzonderlijke spiegels met een verschillende, organisch gevormde, nauwkeurig uitgesneden leegte. De overlapping van de verschillende vormen creëert een unieke tekening die wordt versterkt door hun reflectie in de spiegel erachter. De zwarte gepoedercoate metalen steun heeft 3 inkepingen om de 3 spiegels stevig en op gelijke afstand van elkaar op te hangen. De eigenaar kan de volgorde van de spiegels zelf bepalen en de spiegel zo personaliseren. Er zijn zes verschillende looks mogelijk, met één spiegel.Links

www.deknudtmirrors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, spiegel, accessoire, decoratie, buiten, outdoor, tuin, #deknudtmirrors,

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt HMC
Hare Majesteit Koningin Máxima bracht op donderdagochtend 21 september een werkbezoek aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam.
lees verder
 
Wild Flower serie van Royal Delft
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden