Zelf renoveren badkamer

Woensdag 18 mei 2022

Het zelf renoveren van de badkamer kan snel en zonder sloopwerk met Masq Revela XL.
Zelf renoveren badkamer
Zelf renoveren badkamer Zelf renoveren badkamer Zelf renoveren badkamer

Revela XL van Masq is een waterdichte wandbekleding met een unieke tand en groef installatiemethode, geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Deze tegels kunnen rechtstreeks op de bestaande tegelwand worden gelijmd of met nietjes of spijkers worden bevestigd op een houten lattenstructuur. Dankzij de samenstelling van de RCB-panelen is Revela ideaal voor de douche en badkamer en behoudt het zijn uitzicht en textuur in de loop der tijd.

 

Met de grote panelen van Revela XL (90cm x 260cm x 0,5cm) is een hele muur te renoveren met slechts een paar panelen. Bovendien is de installatie is zo eenvoudig dat iedereen het in een minimum van tijd kan doen, een professionele tegelzetter is niet nodig.

 

De belangrijkste voordelen van Revela:

  • 100% waterbestendig, zelfs onder de douche.
  • Gemakkelijk te installeren op de bestaande muurbekleding - zonder sloopwerk.
  • Zeer snelle renovatie van de badkamer.
  • Gemakkelijk te onderhouden.
  • 100% gemaakt in België.

Er is een ruime keuze aan ontwerpen in onder meer imitatiemarmer, ceppo dis gres, beton, cementtegels, calacatta marmer en terrazzo. Voor dealers en informatie kan er gemaild worden.Links

www.masq.be

Tags

nieuws, interieur, badkamer, panelen, waterdicht, renovatie, tegels, rcbpaneel, wandafwerking, douche, bad, #masq, #revela

Gerelateerd nieuws
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
Succesvolle Techtextil, Texprocess and Heimtextil Summer
Met in totaal 117 deelnemende landen, ongeveer 63.000 bezoekers en 2.300 exposanten werd het een goede herlancering van de internationale textielbeurzen in het beurscentrum van Frankfurt.
lees verder
Voordelen Pvc ramen en deuren
[Sponsored artikel] - Bij renovatie van je huis, kan je de materiaalkeuze van je ramen of deuren kiezen: hout, aluminium of pvc. Over pvc bestaan helaas tal van misverstanden. Toch is pvc hierbij een slimme keuze: alle voordelen op een rijtje!
lees verder
 
Marker Scholten bij BN
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden