Zeg eens A tegen Arturo Alvarez

Woensdag 19 februari 2020

A by Arturo Alvarez is de collectie van de Spaanse fabrikant Arturo Alvarez. Deze heeft kortgeleden z'n nieuwe producten en catalogus voor 2020 gepresenteerd.
Zeg eens A tegen Arturo Alvarez
Zeg eens A tegen Arturo Alvarez Zeg eens A tegen Arturo Alvarez Zeg eens A tegen Arturo Alvarez Zeg eens A tegen Arturo Alvarez Zeg eens A tegen Arturo Alvarez

De nieuwe ontwerpen in de 2020-catalogus van A by Arturo Alvarez zijn een eerbetoon aan grote vrouwen uit de geschiedenis: Hipatia, Clara en Virginia. Daarnaast is er een heruitgave van hun klassieke Bety-model en tenslotte breiden ze in hun meest recente collecties Mytilus en Onn uit met een nieuw model.

Bety Eco (foto 1) is de nieuwe versie van de Bety-lamp uit 2008. Deze ecoversie van deze klassieker van Arturo Alvarez is gemaakt van gerecycled materiaal.

Hipatia (foto 2) is heen draagbare led-lamp met een oplaadbare batterij goed voor zes uur licht, gemaakt van roestvrij staal gaas.
 
De Clara-collectie vloer- en tafellampen (foto 3, links) is uitgerust met LED-technologie en wederom gemaakt met roestvrijstalen gaas, in dit geval twee soorten dat een organische vorm mogelijk maakt.

De Virginia-collectie (foto 3, rechts) zijn staande en hanglampen met een minimalistisch ontwerp gemaakt van roestvrij staal.

Naast deze noviteiten worden de bestaande collecties Onn en Mytilus uitgebreid met elk een nieuw armatuur (foto 4 respectievelijk 5 en 6) .

Arturo Alvarez wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Illum uit Leimuiden.Links

www.a-emotionallight.com
www.arturo-alvarez.com
www.illum.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, staande, verlichting, spot, draagbaar, dim, halogeen, led, armatuur, #arturoalvarez, #abyarturoalvarez, #illum, #illumkunstlicht

Gerelateerd nieuws
Geluidsdempende U van Axolight
Axolight presenteert de nieuwe versie van U-Light met een geluidsabsorberend paneel om de omgevingsgeluid te verminderen. Volgens de fabrikant is dit de perfecte oplossing om lichtkwaliteit, akoestisch comfort, technologie en ecologie te combineren.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden