Woodpecker failliet

Donderdag 28 september 2017

Vloerenleverancier Woodpecker is half september failliet verklaard. Woodpecker was een groothandel in parket- en laminaatvloeren, vloerverzorgingsproducten en accessoires.
Woodpecker failliet

Woodpecker was in 1973 opgericht door Rob Otto, die het bedrijf in 1992 overdeed aan de familie Ebbelink.

In 2000 werd Woodpecker verkocht aan de Duitse fabrikant Terhürne, maar bleef wel onafhankelijk opereren. Op hetzelfde adres in Mijdrecht was indertijd (juli 2000) de financiële Gründorf Holding bv opgericht met als eigenaar Erwin ter Hürne Beteiligungsge. Ook deze holding is failliet verklaard.

De curator is E. Douma van De Haan Advocaten en Notarissen bv uit Almere.

 Links

www.dehaanlaw.nl
www.terhuerne.de
www.woodpecker.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, lvt, laminaat, parket, karpet, groothandel, grossier, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #terhuerne, #terhurne, #woodpecker

Gerelateerd nieuws
Carpetright overgenomen
De bekende retailketen Carpetright wordt overgenomen door zijn grootste aandeelhouder, vermogensbeheerder Meditor. Voor een schijntje?
lees verder
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden