Woninginrichting plust opnieuw flink

Woensdag 15 april 2015

In februari 2015 behaalde de detailhandel 1,2 procent meer omzet dan in dezelfde maand een jaar eerder volgens het CBS. De verkopen (volume) blijven groeien, in februari met 3 procent.
Woninginrichting plust opnieuw flink
Woninginrichting plust opnieuw flink

De prijzen daalden met 1,8 procent. De omzet en verkopen van zowel de winkels in voedings- en genotmiddelen als de non-foodwinkels nam in februari toe.

De Woninginrichting deed het met +3,7% wederom bijzonder goed. In januari was de plus 3,4%. Alleen bovenkleding (+4,1) en drogisterijen (5,8) deden het beter, de non-food retail totaal zat op 2,1%



Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, consumptie, consument, woninginrichting, uitgaven, bestedingen vertrouwen, economie, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, werkloosheid,werkgelegenheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel

Gerelateerd nieuws
 
Faillissement Riviera Maison
lees verder
Eindbod CBM geaccepteerd
Koninklijke CBM heeft een verbeterd eindbod gedaan, waarna acties en landelijke staking van de FNV van de baan zijn.
lees verder
Kleurexplosie in high-end interieurs
Wie genoeg heeft van veilige beige tinten en minimalistische witgrijze paletten, krijgt met het boek Colour Combinations precies het tegengif. Dit nieuwe koffietafelboek draait volledig om kleur. Niet zomaar kleur, maar gedurfde, gelaagde combinaties die luxe interieurs karakter en pit geven.
lees verder
Consumentenvertrouwen blijft laag
Het vertrouwen van Nederlandse consumenten en de koopbereidheid blijft laag in juni en is vrijwel gelijk aan vorige maand.
lees verder
Stijging huizenprijzen
De Huizenprijsstijging in Nederland zwakt in 2026 naar verwachting verder af, maar zal in 2025 nog wel blijven stijgen volgens de ING.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden