WK stoelhockey op Orgatec

Woensdag 22 augustus 2018

Aan de vooravond van de komende Orgatec wordt een bijzondere première gepresenteerd: het eerste Wereldkampioenschap bureaustoel-hockey op 22 oktober.
WK stoelhockey op Orgatec
WK stoelhockey op Orgatec

Stoelhockey is precies wat de naam belooft: hockey maar dan op bureaustoelen. Jens Fislage, directeur van BKE Fislage, was tien jaar terug de bedenker hiervan. Sindsdien is deze 'marginale sport' steeds serieuzer geworden: zo kwamen er ongeveer 1.000 bezoekers kwamen naar Bremen voor de German Masters 2017 (foto's Finn Rose, die ook dit vimeo-videoverslag (2:46) maakte).

De 2018-editie komt nu naar Orgatec (zie Youtube-teaser 0:55). Toepasselijk omdat er onder de exposanten van deze projectinrichtingsbeurs veel leveranciers van bureaustoelen staan. En door hun internationale karakter worden de Duitse Masters meteen Wereldkampioenschappen.

De eerste teams hebben zich al geregistreerd. Naast de sportwedstrijd wordt het WK natuurlijk meteen een test voor bureaustoelen. Bovendien staat niet alleen de sport centraal, maar ook het netwerken.

Het exposantentoernooi vindt alleen plaats op 22 oktober 2018. Het inschrijvingsgeld is € 290 en wordt volledig gedoneerd aan een kinderhulpproject. Tijdens de Orgatec, van 23 tot 26 oktober in Keulen, kan iedereen dit hockey overigens uitproberen! Dagelijks zijn er tussen 14-17 uur trainingen. Reserveren vooraf is niet nodig.

Bedrijven die hun werknemers of klanten willen uitdagen voor stoelhockeywedstrijd: dagelijks van 17-22 uur is er de mogelijkheid om een stoelhockey-arena te boeken! Informatie over participatie- en sponsormogelijkheden.

 Links

www.finnrose.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com
chm.bkefislage.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #chairhockey,#worldchampionships, #bkefislage

Gerelateerd nieuws
Baleri's Trays
Onder de art direction van Aldo Parisotto is er een nieuwe productlijn gepresenteerd door de Italiaanse meubelfabrikantBaleri Italia: Trays.
lees verder
 
Imm Cologne komt eraan
lees verder
Proefzitten bij Leen Bakker
Meubelketen Leen Bakker werkt aan een verbeterde integratie tussen webshop en winkel: klanten kunnen online een afspraak maken om in de winkel op de bank te gaan proefzitten.
lees verder
 
Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend
lees verder
Toch cel Stroink?
Het wordt geen fijne kerst voor vastgoedondernemer en Pastoe directeur Rudy Stroink en zijn partner Saskia van Bohemen. Het Openbaar Ministerie (OM) blijft het stel achtervolgen en is in hoger beroep gegaan tegen de werkstraffen die zijn opgelegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden