Wim Rietveld 100 jaar

Dinsdag 09 januari 2024

Dit jaar is het 100e geboortejaar van de toonaangevende meubelontwerper Wim Rietveld (1924-1985). Daarom brengt Dutch Originals de Gispen Classics collectie van zijn hand extra onder de aandacht.
Wim Rietveld 100 jaar

Recent completeerde Dutch Originals de Wim Rietveld collectie met een set die bestaat uit de tafel Gispen Classics 533 en de Gispen Classics 116 stoel. Het solide blad van de tafel in een afgeronde vorm, samen met het gebruik van rondstaal en de vloeiende lijnen geeft de combinatie volgens het bedrijf een lichte ranke uitstraling.

 

De collectie Wim Rietveld van Dutch Originals omvat nu klassieke ontwerpen fauteuils, hockers, stoelen en tafels. De Gispen Classics ontwerpen van Wim Rietveld zijn door Dutch Originals art director Richard Hutten gedetailleerd aangepast en worden in een re-design met een nieuwe visie gepresenteerd. Voor de gelegenheid is een overzicht van de Dutch Originals Wim Rietveld collectie opgenomen in een magazine, met achtergrond- en productinformatie, te bekijken via deze link.Links

www.dutchoriginals.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, meubel, stoel, fauteuil, eetkamer, eetkamerstoel, bank, meubelen, eeuw, 100 jaar, jubileum, #dutchoriginals, #gispen, #rietveld

Gerelateerd nieuws
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder
W. Schillig sluit herstructurering af
Goed nieuws voor W. Schillig, de insolventieprocedure die vorig jaar startte, wordt bijna afgerond. Dit geeft goede hoop voor de toekomst van de firma uit Opper-Franken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden