Willem II ziet het licht

Maandag 12 maart 2018

Dit weekend won in de Nederlandse eredividie voetbal degradatiekandidaat Willem II met maar liefst 5-0 van de favoriet voor de landtitel, PSV! Heeft de club het licht gezien?
Willem II ziet het licht
Willem II ziet het licht

Dat heeft de club uit Tilburg in ieder geval. Interieurstudio André & Laura van der Gun nam namelijk de herinrichting van de supportersbar voor haar rekening en paste daar de fraaie Spiro-lampen van de Spaanse fabrikant LZF Luziferlamps toe.

De supportersbar is een ruimte die uitkijkt over het speelveld van 100 meter lang en 50 meter breed. Op wedstrijddagen zijn er tot 1.000 supporters aanwezig.

André van der Gun: "Op wedstrijddagen, wanneer de kamer vol is, zie je noch de vloer noch de bar, je ziet alleen de lampen". Dus is het hele project in 2017 daarop gebaseerd. De grote Spiro-lampen van LZF zijn de blikvangers in de ruimte.

Spiro, Ontworpen door Remedios Simón, is een hanglamp waarvan het frame bestaat uit meerdere houtfineer spiralen van verschillend formaat. Door de vele houtfineerspiralen geeft de lamp een warm licht. Het dunne en brede ontwerp zorgt voor een grote impact in kamers met een laag plafond die, zoals in dit geval, door lange personen zullen worden gebruikt.

In de Benelux wordt LZF vertegenwoordigd door Illum.

 Links

www.andrevandergun.nl
www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, award, prijs, design award, design, #lzflamps, #illum, #andrevandergun, #luziferlamps

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Waterval van licht en goud
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden