Werkplek-accessoires van Aptiq

Zaterdag 20 mei 2023

Omdat de meeste thuiswerkplekken onvoldoende ergonomisch zijn ingericht, ontwikkelde Aptiq werkplekcollecties met producten die bijdragen aan een betere werkhouding en passen in het interieur.
Werkplek-accessoires van Aptiq

Anderhalf jaar geleden startte Aptiq met het ontwerpen en ontwikkelen van stijlvolle en comfortabele werkplekaccessoires. Vanuit de wens om optimaal thuis te kunnen werken richtte ondernemer Bart Jan Scholte zijn start-up op. ‘Een niet ergonomisch ingerichte werkplek thuis is één, maar ook de functionele en vaak saaie oplossingen van werkgevers werken weinig inspirerend. Dat zette me aan het denken en zorgde voor de start van Aptiq. Doel van het bedrijf is een inspirerende en gezonde werkomgeving creëren, thuis of op kantoor.’

 

Het assortiment van Aptiq - dat onder andere bestaat uit gekleurde toetsenborden, bureau onderleggers en monitor- en laptop-standaards - is op elkaar afgestemd in kleuren, materialen en vormgeving. Geïnspireerd op Scandinavisch design en gericht op harmonie, rust en minimale afleiding werden zes collecties ontwikkeld, die ook onderling te combineren zijn.Links

www.aptiq.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, thuiswerken, soho, werkplek

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden