Werkplek-accessoires van Aptiq

Zaterdag 20 mei 2023

Omdat de meeste thuiswerkplekken onvoldoende ergonomisch zijn ingericht, ontwikkelde Aptiq werkplekcollecties met producten die bijdragen aan een betere werkhouding en passen in het interieur.
Werkplek-accessoires van Aptiq

Anderhalf jaar geleden startte Aptiq met het ontwerpen en ontwikkelen van stijlvolle en comfortabele werkplekaccessoires. Vanuit de wens om optimaal thuis te kunnen werken richtte ondernemer Bart Jan Scholte zijn start-up op. ‘Een niet ergonomisch ingerichte werkplek thuis is één, maar ook de functionele en vaak saaie oplossingen van werkgevers werken weinig inspirerend. Dat zette me aan het denken en zorgde voor de start van Aptiq. Doel van het bedrijf is een inspirerende en gezonde werkomgeving creëren, thuis of op kantoor.’

 

Het assortiment van Aptiq - dat onder andere bestaat uit gekleurde toetsenborden, bureau onderleggers en monitor- en laptop-standaards - is op elkaar afgestemd in kleuren, materialen en vormgeving. Geïnspireerd op Scandinavisch design en gericht op harmonie, rust en minimale afleiding werden zes collecties ontwikkeld, die ook onderling te combineren zijn.Links

www.aptiq.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, thuiswerken, soho, werkplek

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden