Wellness Therapy van Varaschin

Vrijdag 18 november 2022

Wellness Therapy, de nieuwe Varaschin-collectie voor 2022, is ontworpen door architect en ontwerper Alberto Apostoli. Het combineert volgens het Italiaanse bedrijf geavanceerde technologieŽn en innovatieve materialen met eeuwenoude ontwerpprincipes.
Wellness Therapy van Varaschin
Wellness Therapy van Varaschin Wellness Therapy van Varaschin

Wellness Therapy is samen te stellen, modulair en aanpasbaar qua accessoires en afwerkingen. De collectie van Varaschin bestaat uit vier elementen: het eenpersoonsbed is gestoffeerd en voorzien van een kussen met afgeronde vormen dat ook volledig is bekleed met Wellness-stof. Aan de ene kant heeft het een elliptisch gevormde metalen ring die kleurtherapie afgeeft in het donker; aan de andere kant rust het op een zachte kiezelsteen, de Sasso. De Sasso fungeert ook als praktische bijzettafel. Ondersteunende elementen, zoals buisvormige metalen voetjes of een afgeschuind transparant septum, kunnen op maat gemaakt worden. Er is ook een optie voor een tweepersoonsbed beschikbaar

 

De chaise longue 'Lettino Relax' combineert met zijn gewelfde lijnen volgens Varaschin ergonomie, comfort en elegantie. Nadruk op lineariteit zonder hoofdsteunkussen, dankt het zijn ontwerp aan zijn steun, bestaande uit een verbinding van twee elliptische metalen elementen. Het is ook compatibel met Sasso, deze poef/bijzettafel geeft aromatherapie, chromotherapie en geluidstherapiebehandelingen. Het is compleet gemaakt met een warmhoudoppervlak voor kruidenthee of drogende handdoeken.

 

Jurgen Smits vertegenwoordigd Varaschin met zijn firma Linkitalia in de Benelux.Links

www.linkitalia.nl
www.varaschin.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuin, buiten, terras, balkon, meubel, meubilair, stoel, tafel, fauteuil, sofa, bed, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, sunbed, salontafel, #Varaschin, #Linkitalia

Gerelateerd nieuws
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Veldeman eigenaar Maison de Literie
Veldeman uit BelgiŽ heeft alle aandelen verworven van de Franse beddenketen Maison de Literie, waarvan het al meerderheidsaandeelhouder was.
lees verder
Maak jouw interieur compleet
[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden