Weer nieuwe directeur PPC

Donderdag 11 januari 2024

Vanaf 1 januari heeft de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een nieuwe directeur. Kevin Kroon is aangesteld als de nieuwe commercieel directeur van de grossier in Wijk bij Duurstede.
Weer nieuwe directeur PPC

Werd er een jaar geleden geproost op Danny Benschop (foto, rechts) als de nieuwe operationeel directeur van PPC, nu is het de beurt voor Kevin Kroon (de langste op de foto). Net als Danny is Kevin bij het bedrijf begonnen als trainee. Hij startte tijdens zijn Business Management studie in 2011 zijn carrière bij PPC.

Met verschillende functies als vertegenwoordiger in onder andere België en Noord-Holland is Kroon doorgestroomd tot verkoopleider, waar hij de afgelopen vier jaar vanuit zijn management team-rol verantwoordelijk was voor de binnen- en buitendienst en deze met expertise en toewijding aanstuurde. Nu was het tijd voor de volgende stap in zijn carrière: commercieel directeur.

PPC, dat een breed assortiment aan hout, laminaat, PVC, randafwerking, en producten voor installatie, afwerking en onderhoud van vloeren voert, viert vanaf aankomende september dit jaar zijn 25-jarig jubileum.
Het hoofdkantoor zit in Wijk bij Duurstede, maar het heeft ook vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Nieuwegein. Recentelijk is daar een nieuwe vestiging in Antwerpen bijgekomen.

Opgericht in 1999 door Drees Klaassen wordt PPC sinds juli 2015 geleid door broer en zus Peter en Lisa Klaassen (foto links). Het bedrijf werd halverwege 2022 overgenomen door Newport Capital.Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, hospitality, plint, profiel, lijst, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, personalia, #plintenenprofielencentrale, #ppc

Gerelateerd nieuws
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Haal de zomer in huis
Unilin biedt mensen de mogelijkheid om de zomer in huis te halen met Sunny Shades & Quickstep vloeren.
lees verder
Duurzame innovaties
Interface presenteert nieuwe collecties met 'crafted' textiel en natuurlijke vormen. Deze twee nieuwe collecties tapijt- en vinyltegels bieden inspiratie en duurzame innovaties.
lees verder
 
Samenwerking Meister en Parketmeester
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden