Waterbestendig met natuurlijke uitstraling

Maandag 22 maart 2021

BerryAlloc introduceert zijn nieuwste collectie waterbestendige laminaatvloeren Ocean+, waarbij gebruik wordt gemaakt van de hydro+ technologie.
Waterbestendig met natuurlijke uitstraling
Waterbestendig met natuurlijke uitstraling Waterbestendig met natuurlijke uitstraling Waterbestendig met natuurlijke uitstraling Waterbestendig met natuurlijke uitstraling

De collectie Ocean+ van Berry Alloc is de nieuwe generatie waterbestendige laminaatvloeren met de Hydro+ technologie.

 

Hydro+ is een hydrofobe coating die tijdens het productieproces op alle kanten van de laminaatplank wordt aangebracht. Deze coating stoot water af bij de voegen en is - in combinatie met het lockingsysteem - volgens Berry Alloc volledig waterbestendig zodra het de fabriek verlaat.

 

Gedurende ruim een decennium is Hydro+ dagelijks aan water blootgesteld en zo de werking van deze technologie bewezen. Berry Alloc garandeert tevens dat diverse accessoires met deze coating probleemloos kunnen worden gebruikt, zodat met de plaatsing van Ocean+ vloeren een volledige waterbestendige afwerking mogelijk is.

 

De nieuwe Ocean+-collectie biedt een uitgebreid assortiment natuurlijke, matte houtdecors en authentieke steendecors in moderne en klassieke stijlen. Zoals het exclusieve en uiterst gedetailleerde Gyant, maar ook de Retro Chic met de uitstraling van een Portugese tegelvloer.

 

Opvallend in deze collectie is de authentieke houtstructuur met een matte afwerking: de natuurlijke uitstraling is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. De collectie biedt daarnaast zelfs een aantal decors met een real wood structure: een ultradiepe reliëftextuur en een uiterst matte afwerking, die de nerfpatronen met knoesten en scheuren tot leven brengen in een getrouwe reproductie van de natuur.

 

De collectie bestaat uit verschillende typen en is zowel voor woningen als commercieel gebruik geschikt. Door het Duoloc lockingsysteem zijn de vloeren eenvoudig te plaatsen en wordt de waterdichtheid gegarandeerd. De vloeren zijn voorzien van een ondervloer met 21Db geluidsreductie.

 

Deze vloeren van Berry Alloc worden bij de fabriek in Menen geproduceerd.Links

www.berryalloc.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, residentieel, hospitality, ocean+, hydro+, berry alloc, duoloc, made in Belgium, menen, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, personalia, #oceanplus, #berryalloc, #duoloc, #hydraplus, #gyant, #retrochic

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder
Edel Group in Britse handen
Kunstgras en tapijtfabrikant Edel Group uit Genemuiden komt in handen van het Britse Victoria. Victoria is een beursgenoteerde fabrikant en distributeur van vloerproducten, waaronder tapijt en kunstgras.
lees verder
Sterke groei Mohawk
De twee West-Vlaamse bedrijven Unilin en IVC, die samen bijna een derde van de omzet van het Amerikaanse Mohawk vertegenwoordigen, bezorgen 's werelds grootste vloerenproducent een forse groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden