Voormalig Himolla directeur overleden

Donderdag 26 januari 2023

De voormalige directeur van de Himolla Groep, Walter Schmid, is op 5 januari 2023 op 71-jarige leeftijd overleden na een korte, ernstige ziekte. Dat heeft de directie bekend gemaakt.
Voormalig Himolla directeur overleden

In 2019 overleed de managing director van de Himolla Group, Thomas Friedrich, op 49-jarige leeftijd na een korte, ernstige ziekte. In 2020 volgde Karl Sommermeyer op 71 jarige leeftijd, na een ernstige ziekte.

De nu overleden Walter Schmid
werkte meer dan 20 jaar voor Himolla en was hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de commerciële en technische gebieden, samen Karl Sommermeyer, die in 2016 met pensioen ging en dus in 2020 overleed.

 

‘Als erkenning voor zijn diensten aan de Himolla Group, zullen we zijn nagedachtenis altijd in ere houden‘, aldus het management over Schmid.Links

www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, meubelen, meubelfabrikant, #himolla, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam

Gerelateerd nieuws
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Bedden ge´nspireerd door poolgebied
Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden