Voormalig Himolla directeur overleden

Donderdag 26 januari 2023

De voormalige directeur van de Himolla Groep, Walter Schmid, is op 5 januari 2023 op 71-jarige leeftijd overleden na een korte, ernstige ziekte. Dat heeft de directie bekend gemaakt.
Voormalig Himolla directeur overleden

In 2019 overleed de managing director van de Himolla Group, Thomas Friedrich, op 49-jarige leeftijd na een korte, ernstige ziekte. In 2020 volgde Karl Sommermeyer op 71 jarige leeftijd, na een ernstige ziekte.

De nu overleden Walter Schmid
werkte meer dan 20 jaar voor Himolla en was hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de commerciële en technische gebieden, samen Karl Sommermeyer, die in 2016 met pensioen ging en dus in 2020 overleed.

 

‘Als erkenning voor zijn diensten aan de Himolla Group, zullen we zijn nagedachtenis altijd in ere houden‘, aldus het management over Schmid.Links

www.himolla.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, meubelen, meubelfabrikant, #himolla, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam

Gerelateerd nieuws
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
 
Nieuwe directeur DBC
lees verder
Hoge omzetgroei Cloudpillo
De omzet van cloudpillo is de afgelopen jaar heel snel gegroeid, mede door de samenwerking met Beter Bed.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden