Voorjaarsnieuws DWI

Vrijdag 24 december 2021

Showroomcentrum De Woonindustrie kijkt hoopvol uit naar 2022. Op zondag 6 februari beginnen de Vakdagen met een dag voor consumenten. Op maandag 7, dinsdag 8, maandag 14 en dinsdag 15 februari ontvangt DWI uitsluitend vakbezoekers. Een van de nieuwe exposanten is dan Dbodhi.
Voorjaarsnieuws DWI

Het merk Dbohdi start binnenkort met het inrichten van zijn showroom op de begane grond van DWI. Dbodhi is een internationaal meubelmerk dat opgericht is in 2007. Bij het maken van meubels zoekt het bedrijf naar eigen zeggen continu naar de best mogelijke harmonie tussen cultuur en natuur, waarbij dBohdi de kunst van het vakmanschap gebruikt als een middel om beide te eren. De nieuwe DWI standhouder maakt gebruik van gerecyclede en organische materialen en gebruikt eeuwenoude technieken en Javaanse tradities om zo duurzame, en kwalitatief hoogwaardige meubelen te maken. dBodhi ontwikkelt en produceert zijn eigen collecties.

 

Nog een nieuwe exposant is Alcove Home, op de afdeling accessoires op de tweede verdieping in showroom C083. Art Collection International is verhuisd en heeft een nieuwe showroom A079 op de begane grond betrokken.

 

DWI is gesloten van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december. Op maandag 3 januari vindt de eerste Marketday van 2022 plaats.Links

www.dbodhi.com
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, vakdagen, omstandigheden, economie, crisis, corona, covid-19, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #lockdown, #mondkapjesplicht, #corona, #covid19, #dbohdi, #AlcoveHome, #ArtCollectionInternational

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden