Vloerprofielen van PPC

Dinsdag 14 december 2021

PPC introduceert een nieuw merk aluminium profielen, ondersteund met een website en winkelmateriaal.
Vloerprofielen van PPC
Vloerprofielen van PPC Vloerprofielen van PPC

Als partner voor de vloerenspecialist is de PPC (Plinten & Profielen Centrale) continue bezig met het uitbreiden en innoveren van het assortiment. Nu ook weer met een nieuw merk aluminium profielen: Vloer-Profielen. De aluminium vloerprofielen van Vloer-Profielen zijn niet alleen een eye-catcher in huis voor een super strakke afwerking, ze dienen ook een praktisch doel; het netjes wegwerken van ongelijkheden, overgangen en hoogteverschillen.

 

Met de verschillende basiskleuren en twee verschillende lengtes in een overzichtelijke display (foto 3) is volgens PPC 95% van de benodigde oplossingen leverbaar. Het basisassortiment bevat dilatatieprofielen, hoeklijnprofielen en overgangsprofielen.

 

De profielen uit het assortiment zorgen voor een super strakke overgang en zijn passend bij iedere woonstijl. Voor het nieuw gelanceerde merkis tevens een eigen website ontwikkeld (zie foto 1 en 2).Links

www.plintenenprofielencentrale.nl
www.vloer-profielen.nl

Tags

Nieuws, interieur, profielen, vloeren, vloer, fournituren, stofferen, leggen, aluminium, wegwerken, hoogte, dilatatie, profiel, hoeklijnprofiel, overgangsprofiel, vloerenspecialist, presentatie, website, #ppc, #plintenenprofielencentrale, #vloerprofielen

Gerelateerd nieuws
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden