Vloerprofielen van PPC

Dinsdag 14 december 2021

PPC introduceert een nieuw merk aluminium profielen, ondersteund met een website en winkelmateriaal.
Vloerprofielen van PPC
Vloerprofielen van PPC Vloerprofielen van PPC

Als partner voor de vloerenspecialist is de PPC (Plinten & Profielen Centrale) continue bezig met het uitbreiden en innoveren van het assortiment. Nu ook weer met een nieuw merk aluminium profielen: Vloer-Profielen. De aluminium vloerprofielen van Vloer-Profielen zijn niet alleen een eye-catcher in huis voor een super strakke afwerking, ze dienen ook een praktisch doel; het netjes wegwerken van ongelijkheden, overgangen en hoogteverschillen.

 

Met de verschillende basiskleuren en twee verschillende lengtes in een overzichtelijke display (foto 3) is volgens PPC 95% van de benodigde oplossingen leverbaar. Het basisassortiment bevat dilatatieprofielen, hoeklijnprofielen en overgangsprofielen.

 

De profielen uit het assortiment zorgen voor een super strakke overgang en zijn passend bij iedere woonstijl. Voor het nieuw gelanceerde merkis tevens een eigen website ontwikkeld (zie foto 1 en 2).Links

www.plintenenprofielencentrale.nl
www.vloer-profielen.nl

Tags

Nieuws, interieur, profielen, vloeren, vloer, fournituren, stofferen, leggen, aluminium, wegwerken, hoogte, dilatatie, profiel, hoeklijnprofiel, overgangsprofiel, vloerenspecialist, presentatie, website, #ppc, #plintenenprofielencentrale, #vloerprofielen

Gerelateerd nieuws
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder
Gietvloeren van plastic afval
Onder de naam The Good Floor maakt de Rotterdamse startup circulaire, terrazzo design gietvloeren van zwerfplastic uit rivieren en afgedankt plastic uit de kledingindustrie.
lees verder
Ommezwaai Inretail
Nog geen twee maanden geleden zei Inretail keihard 'nee' tegen tegen het Corona ToegangsBewijs (CTB) namens de meerderheid van de Nederlandse winkeliers. Nu is dat ineens toch weer bespreekbaar.
lees verder
Interieurretail november stabiel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,6% hoger, waarbij de inflatie dus duidelijk zichtbaar wordt. De interieur retail bleef stabiel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden