Vernieuwde Powerview

Donderdag 01 juni 2023

Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
Vernieuwde Powerview
Vernieuwde Powerview Vernieuwde Powerview Vernieuwde Powerview

Met het slimme draadloze systeem bedien je via een afstandsbediening, wandbediening of met de Powerview App de raamdecoratie in het hele huis – ook op afstand. Een van de vernieuwingen is dat de applicatie nu nog gemakkelijker verbinding maakt met je raamdecoratie en andere slimme systemen in huis via Bluetooth of wifi en zo een grotere flexibiliteit en beter bereik biedt.

 

Het vernieuwde systeem van Luxaflex verbindt nog beter met de meest gangbare slimme systemen, zoals Amazon Alexa, Google Home en Apple Homekit, waardoor stembediening ook mogelijk is. Bestaande gebruikers van het systeem kunnen met de nieuwe app natuurlijk ook hun eerder aangeschafte producten bedienen.

 

Met het slimme systeem open en sluit je de gordijnen op afstand, zo ook vanaf je vakantiebestemming. Hierdoor lijkt het of je nog thuis bent en kun je met een gerust hart op vakantie gaan. Via de app kun je ook vaste tijden instellen voor het openen en sluiten van je raamdecoratie.

 

Via de ramen kan veel warmte ontsnappen of juist binnenkomen, waardoor je extra kosten maakt. Met dit systeem bespaar je op energie, want het systeem is eenvoudig te koppelen aan een slimme thermostaat. Zo kun je instellen dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming of airconditioning uit gaat en de slimme raamdecoratie omlaag beweegt. In de zomermaanden sluit je op die manier gemakkelijk de raamdecoratie terwijl je niet thuis bent, zodat de zon het huis niet opwarmt en de binnentemperatuur beheersbaar is.

 

Extra isolatie is mogelijk met Powerview aangestuurde Duette Shades Architella of door meerdere soorten raambekleding te combineren voor het raam en in één scenario. Zo beheers je de binnentemperatuur optimaal en bespaar je op kosten voor verwarming in de winter of airconditioning in de zomer.Links

www.luxaflex.nl

Tags

nieuws, interieur, raamdecoratie, gordijnen, slim, automatisering, aansturing, electrisch, app, bewegen, beheersbaar, klimaatbeheersing, binnentemperatuur, vernieuwing, innovatie, energiebesparing, afkoeling, thermostaat, verbinding, bluetooth, wifi, smart home, slim, #googlehome, #applehomekit, #amazonalexa, #powerview, #luxaflex

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden