Binnen en buiten ergonomisch zitten

Donderdag 01 juni 2023

Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Binnen en buiten ergonomisch zitten Binnen en buiten ergonomisch zitten

De Velit stoel is ontworpen door Björn Dahlström en combineert volgens Plank elegantie en veelzijdigheid. Het meubelstuk is geschikt voor binnen of buiten, dankzij de duurzame, weerbestendige constructie. Comfort staat centraal met de toevoeging van een speciaal ontworpen kussen, waardoor de toepassingsmogelijkheden worden uitgebreid.

 

Ergonomie en recyclebare materialen komen samen in de stoel, dat bestaat uit een metalen frame van stalen buizen en een zitting en rugleuning van metaaldraad met poedercoating in de kleuren oceaanblauw, mosgroen, olijfgroen, betongrijs, wit, zwart. Velit heeft een uitneembaar zelfdragend integraal polyurethaan kussen in alle framekleuren (behalve wit).

 

Plank wordt in Nederland vertegenwoordigd door Roosdesign van Marcel Roos.Links

www.plank.it
www.roosdesign.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubelen, bank, bankstel, zitmeubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, designmeubelen, woonkamer, project, kantoor, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, outdoor, buiten, tuin, #planksrl, #roosdesign

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden