Verdere expansie Joka in Nederland

Vrijdag 01 juli 2022

Met de overname van parketgroothandel De Eik breidt W. & L. Jordan (beter bekend als Joka) afzetgebied in Nederland uit.
Verdere expansie Joka in Nederland
Verdere expansie Joka in Nederland

Met de overname van de parketgroothandel De Eik uit Eindhoven op 28 juni 2022, breidt W. & L. Jordan zich verder uit in Nederland. In september 2021 opende Jordan de eerste Nederlandse Joka vestiging in Hengelo, in het oosten van het land. Kort daarna volgde de uitbreiding met de overname van Viehoff met een vestiging in Heerhugowaard en per 1 juli in Vlijmen. En nu, met de integratie van De Eik, verdere uitbreiding in het zuiden van Nederland.
 
Opgericht op 1 april 1932 door Henk Kant en nu gerund door Nicole Kant in de derde generatie, concentreerde het familiebedrijf De Eik zich aanvankelijk op de productie van eikenhouten meubelen en buitenspeelgoed. In de jaren negentig schakelde het onder leiding van Jan Kant over op parketvloeren. Met de huidige integratie in W. & L. Jordan, eveneens een familiebedrijf, zal het bedrijf in Eindhoven op dezelfde voet worden voortgezet.

Het vroegere productassortiment, dat voornamelijk uit parketvloeren en onder meer laminaatvloeren bestond, zal geleidelijk worden uitgebreid met het Joka-assortiment van producten en diensten. Dit strekt zich uit van parket en laminaatvloeren, tapijt en designvloeren (LVT) tot woningtextiel, zonwering, gereedschap en accessoires. Zo bedient Jordan vakmannen als vloerenleggers, parketteurs, binnenhuisarchitecten, timmerlieden en gespecialiseerde detailhandelaren op alle locaties en adviseert zij bouwondernemingen, architecten en projectontwikkelaars.
 
Frank ter Beke is verantwoordelijk voor de algehele leiding van de Jordan Groep in Nederland. Hij wordt bijgestaan door Sales Manager Bob Snoek en Rob Otte. 'Wij zijn zeer verheugd over de overname van De Eik. Dit familiebedrijf past heel goed in het Jordan familiebedrijf. Samen met Nicole Kant en haar team zijn we ervan overtuigd dat De Eik/Joka Eindhoven een groot succes zal worden in Nederland,' aldus Frank ter Beke.

Met de overname in de Jordan Groep, zullen klanten volgens het bedrijf gaan profiteren van vele extra service aanbiedingen. In de toekomst zullen de Nederlandse locaties dagelijks worden bediend vanuit het Duitse centrale magazijn in Kassel. Dankzij de efficiënte logistiek kan het bedrijf zijn klanten op betrouwbare wijze binnen 48 uur bevoorraden en biedt het tevens een breed scala aan diensten aan.


Joka is nog actief op zaak naar verdere partnerschappen of locaties in Nederland, dus de expansie zal verder gaan.Links

www.joka.de
www.joka-nederland.nl
www.deeik.nl

Tags

ieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, wpc, kunstgras, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, ovename, overgenomen, acquisitie, fusie, kopen, overnemen, koop, samenwerking, partner, verkoop, opvolging, buyout, kunstgras, profielen, #joka, #jorgan, #wljordan, #deeik

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden