Van Keken naar Nora

Maandag 13 mei 2019

Ton van Keken is toegetreden tot het management van Nora Systems, een van een aantal wijzigingen in de leiding van het bedrijf.
Van Keken naar Nora

Foto: ©Fritz Kopetzky

Een jaar geleden werd aangekondigd dat Interface Nora Systems zou overnemen, wat in augustus 2018 is gebeurd. Sinds begin van dit jaar blijkt nu ook het management van de rubbervloerenproducent te zijn gewijzigd. Ton van Keken (foto) is sinds het begin van het jaar naast Christa Hoffmann als codirecteur neergezet. De Nederlander was al jaren in dienst bij interface.

Andreas Mueller, voormalig ceo van Nora Systems, leidt sinds begin 2019 de klantenservice van het hele bedrijf wereldwijd. Peter Schwarzenberger is sinds het begin van het jaar exclusief verantwoordelijk voor de productie in van Nora in Weinheim.Links

www.interface.com
www.interfaceinc.com
www.nora.com/nl
www.nora.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, project, kantoor, hospitality, horeca, gezondheidszorg, ziekenhuis, verzorging, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, vloeren, samenwerking, overname, fusie, koop, acquisitie, merger, merge, personalia, #interface, #nora, #norasystems, #icg, @InterfaceInc

Gerelateerd nieuws
Andere indeling Domotex
Al 97.000 vierkante meter beursvloer van Domotex is gevuld. Door Framing Trends in hal 8 verhuist een deel van de exposanten terug naar hun eigen segment.
lees verder
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden