Van Keken naar Nora

Maandag 13 mei 2019

Ton van Keken is toegetreden tot het management van Nora Systems, een van een aantal wijzigingen in de leiding van het bedrijf.
Van Keken naar Nora

Foto: ©Fritz Kopetzky

Een jaar geleden werd aangekondigd dat Interface Nora Systems zou overnemen, wat in augustus 2018 is gebeurd. Sinds begin van dit jaar blijkt nu ook het management van de rubbervloerenproducent te zijn gewijzigd. Ton van Keken (foto) is sinds het begin van het jaar naast Christa Hoffmann als codirecteur neergezet. De Nederlander was al jaren in dienst bij interface.

Andreas Mueller, voormalig ceo van Nora Systems, leidt sinds begin 2019 de klantenservice van het hele bedrijf wereldwijd. Peter Schwarzenberger is sinds het begin van het jaar exclusief verantwoordelijk voor de productie in van Nora in Weinheim.Links

www.interface.com
www.interfaceinc.com
www.nora.com/nl
www.nora.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, project, kantoor, hospitality, horeca, gezondheidszorg, ziekenhuis, verzorging, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, vloeren, samenwerking, overname, fusie, koop, acquisitie, merger, merge, personalia, #interface, #nora, #norasystems, #icg, @InterfaceInc

Gerelateerd nieuws
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
 
Jubileum Cunera
lees verder
Tapijt corona-proof?
Tapijtfabrikant Lano laat weten dat uit studie is gebleken dat de risico's van het verspreiding van het coronavirus via tapijt minimaal is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden