Van der Steen bij TFD

Maandag 17 mei 2021

Vloerenspecialist TFD uit Dalfsen heeft sinds maart een nieuwe salesmanager voor Zuid-Holland.
Van der Steen bij TFD

De nieuwe collega van het bedrijf van Monique en Rob Toonen is Bernard van der Steen (foto; Linkedin). Hij heeft reeds 16 jaar ervaring in de vloerenbranche, eerst bij Desso, sinds 2015 onder de vlag van Tarkett.

Bernard is heel gedreven en wil altijd winnen. Dat geldt voor zowel de sporten die hij uitoefent als in zijn werk. Daarmee past hij goed bij TFD. Daarnaast is Bernard een echte familieman en voelt zich daarom ook thuis in het familiebedrijf. Bij TFD zijn de lijnen zijn kort en direct en is er veel onderling contact.

Als Bernard niet aan het werk is als salesmanager voor TFD of omringd door zijn gezin, vind je hem terug op de sportvelden. Zijn passie voor voetbal brengt hij als keeperstrainer graag over op jongeren.Links

www.dessotarkett.nl
www.tarkett.nl
www.tfd-floortile.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, vinyl, pvc, lvt, tapijt, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, personalia, #tfd, #desso, #tarkett, #dessotarkett

Gerelateerd nieuws
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Forse uitbreiding schoonloopmatten
Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden