Vacature Kobe binnendienst

Dinsdag 20 april 2021

Kobefab, de bekende grossier met de interieurstoffen en wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, zoekt een commerciŽle medewerker binnendienst. [sponsored artikel]
Vacature Kobe binnendienst

Kobefab International biedt een uitgebreide innovatieve en kwalitatief hoogwaardige collectie gordijn- en meubelstoffen voor zowel de residentiële als de projectmarkt.

De groothandel heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen gedistribueerd. Naast de hoofdvestiging in Valkenswaard heeft het bedrijf ook een showroom in het ETC Design Center in Culemborg en een Belgische vestiging in Menen.

Kobefab is nu op zoek naar een fulltime commerciële medewerker binnendienst.

Verdere details over deze vacature zijn hier op de website van Kobefab te vinden. Eventuele vragen of sollicitaties met CV en motivaties kunnen gericht worden aan J. Smolders (j.smolders@kobe.eu).

[sponsored artikel]Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, vacature, baan, job, vertegenwoordiger, verkoper, accountmanager, #kobe, #kobefab, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #muridee, #kobebymuridee

Gerelateerd nieuws
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
 
Award voor LED - designrail Forest
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
 
Arte meets Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden