Unilux helpt dealers een handje

Maandag 18 januari 2021

Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
Unilux helpt dealers een handje
Unilux helpt dealers een handje Unilux helpt dealers een handje

De dealers van Unilux (door het het bedrijf horrenspecialisten genoemd) kunnen de eindgebruiker ontzorgen door juist te meten, monteren en aftersales te verzorgen. Tijdens de eerste intelligente lockdown van 2020 bleek echter dat sommige handige eindgebruikers best zelf kunnen meten en monteren. De online verkopen stegen in deze periode. Daarvan profiteerden de horrenspecialisten altijd al van omdat zij een commissie ontvangen van de geleverde horren.

 

In eerste instantie stegen de verkopen omdat thuisbezoek niet wenselijk was tijdens een lockdown, maar later ook omdat de reactietijd van de horrenspecialisten flink kon oplopen tijdens het drukke seizoen. Om nu de horrenspecialisten nog meer tegemoet te komen heeft Unilux besloten de verkoopcommissie aan dealers te verhogen. Zo kunnen de horrenspecialisten de consument die geen bezoek aan huis wil, wat korting wenst of een snellere montagetijd wenst in tijden van drukte met een gerust hart doorverwijzen naar www.unilux.nl zónder marge mis te lopen. Dit gebeurt met een persoonlijke link of op basis van postcode. Alle gecommitteerde Unilux horrenspecialisten komen voor deze dienst in aanmerking.Links

www.unilux.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, plissť, hor, horren, insectenwering, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, webshop, Unilux, #unilux, #horren

Gerelateerd nieuws
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Renson nieuws op R+T
Tijdens R+T Digital (van 22 tot 25 februari) introduceerde de Belgische Renson groep verschillende noviteiten van zijn merk Renson. Daarnaast gaan de merken Argenta en Rob door onder de nieuwe merknaam Arlu.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden