Showup voorjaar vervalt

Donderdag 14 januari 2021

De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
Showup voorjaar vervalt

De organisatoren van Showup zijn een beetje verdrietig maar wel realistisch. Gegeven de huidige omstandigheden hebben ze besloten dat Showup niet plaats kan vinden op 14-15 maart 2021.
 
Afgelopen december was nog besloten om de beurs te verplaatsen van begin februari naar midden-maart. In de drie maanden tot de beurs zouden de besmettingscijfers voldoende kunnen dalen. Vervolgens zou, net als in het najaar in 's-Hertogenbosch, Showup weer op een verantwoorde en veilige manier georganiseerd kunnen worden.

Helaas is de lockdown weer verlengd en de onzekerheid niet minder geworden. Daarom is besloten om de voorjaarseditie voor 2021 geheel over te slaan. De focus wordt nu gelegd op de najaarseditie van de beurs op 5-6 september. Het is de bedoeling om daar een glorieuze welcome-back editie van te maken.
 
De organisatie wenst iedereen heel veel succes, kracht en doorzettingsvermogen in de komende periode en hoopt elkaar weer te gaan zien in september!Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #staysafe #showup21 #coronaproof #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden