Tuinieren zonder tuin focus Spoga

Dinsdag 19 februari 2019

Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
Tuinieren zonder tuin focus Spoga

Inmiddels hebben zich al 3% meer exposanten aangemeld voor de grootste outdoorbeurs ter wereld. Er zijn al aanmeldingen uit 59 landen en vooral groei van exposanten uit Duitsland, Italië, Nederland en de VS, zo meldt organisator Kölnmesse. Spoga + gafa 2019 vindt plaats van 1 tot 3 september en toont lifestyle trends in de groene sector.

De vorige Spoga + gafa in 2018 was een groot succes. Na een recordaantal exposanten in 2016 was dat in 2017 met bezoekers het geval, wat in 2018 zelfs nog werd overtroffen. De thematische diepgang wordt als toegevoegde waarde voor bezoekers en exposanten gezien en dus wordt daar ook in 2019 verder op voort geborduurd.

Thematische presentaties als Outdoor Kitchen, de trendshow Outdoor Furniture & Icons (foto: Knit High Back Armchair van Ethimo), de POS Solution Green Islands, IVG Power Place Green en IVG Power Place Akku alsook Smart Gardening worden voortgezet en uitgebreid.

Een nieuw thema dit jaar is City Gardening - tuinieren zonder een tuin. Met gestileerde balkons, terrassen en stedelijk gebied, stelt de Spoga + Gafa aan exposanten aantrekkelijke en communicatieve presentatiemogelijkheden hiervoor beschikbaar, waarbij ter ondersteuning ook lezingen en productshows worden gegeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer irrigatie tijdens vakanties, aanplantingen in kleine ruimten en slimme verlichting van de 'City Oases'.

 Links

www.ethimo.com
www.gardenunique.de/youngstar
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.tagdesgartens-koeln.com
www.tagdesgartens-koeln.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #ethimo

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden