Trendz voortvarend gestart

Maandag 14 januari 2019

Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
Trendz voortvarend gestart
Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart

Foto 1: Kristal van het Tsjechische Cerva Design - 2: Prachtige keramische bloemenzee van de kersverse importeur BraveMaria - 3: Keurig op een rij By Mooss van Van Hoogendam Interiors - 4: Dekens en plaids van Klippan door Dynamic Comfort - 5: Earthware opent binnenkort een showroom in Culemborg - 6: Op het Kennisplein o.a. de workshop: Leer de kunst van het inpakken!


Trendz is ook vandaag, maandag 14 en dinsdag 15 januari nog te bezoeken. Hierbij worden al enkele voorbeelden die er te zien zijn getoond.

Mascha de Bruin, head of events van Easyfairs Evenementenhal voor Trendz en Incoda, is net als veel exposanten nu al zeer tevreden. Het aantal exposanten is stevig doorgegroeid naar 375. Vorig voorjaar stonden er nog 250 en afgelopen najaar zo'n 300.

Daarom is ze ook zeer te spreken over de plannen tot vergroting van de beursvloer op de verdieping, waardoor de galerij wordt uitgebreid met de zalen er achter. Dan zal er onder meer ook meer ruimte zijn voor inspiratie en lezingen, die deze editie op het kleine, maar goed bezochte Kennisplein plaatsvinden.

De eerste editie van Trendz Belgium, georganiseerd door het Belgische zusterbedrijf, wordt eind deze maand (27-29 januari) gehouden tegelijk met een beknopte uitvoering van de interieurtextielbeurs Intirio in Gent.

 Links

www.cervadesign.com
www.dynamiccomfort.nl
www.earthware.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.intirio.be
www.klippan.nl
www.trendzbelgium.be
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #intirio, #trendzbelgium, #trendzbe, #trendz, #trendzgorinchem, #trendzvoorjaargorinchem, #cervadesign, #bravemaria, #bymooss, #hoogendaminteriors, #klippan, #dynamiccomfort, #earthware, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden