Trade Mart met Markettime

Dinsdag 15 december 2020

De Trade Mart Brussels heeft een overeenkomst getekend met Markettime, een applicatie voor een digitaal marktplaatsplatform dat het totale systeem van vraag en aanbod ondersteunt.
Trade Mart met Markettime

De Trade Mart Brussels heeft een akkoord met het digitale platform Markettime uit de Verenigde Staten. Deze levert een volledig 'in de cloud' geïntegreerde applicatie. De Trade Mart stelt hiermee de allereerste Europese digitale omnichannel marktplaats te zijn geworden.

Door de samenwerking beschikt de Trade Mart Brussels, naast de bestaande een fysieke locatie voor professionals, weldra ook over een digitale marktplaats. De lancering is gepland in het tweede kwartaal van 2021.

Guy Stevens, ceo Trade Mart Brussels, is erg blij met deze stap. Hij denkt dat deze combinatie een goede strategie is vanwege de voordelen die het zal bieden voor zowel merken als retailers: een Europees digitaal platform waarmee klanten wereldwijd 24/7 ondersteund kunnen worden. Tevens hoopt hij huurders een betere service te kunnen bieden. Ook is het een ideale opportuniteit om de Trade Mart Brussels Europees breder te positioneren

Markettime levert al decennialang succesvolle e-commercetoepassingen voor de retail. Recent kondigde het een gelijksoortig samenwerkingsverband aan met het Dallas Market Center. Hemal Patel, oprichter en ceo van Markettime: 'Samen met Trade Mart Brussels en Dallas Market Center werken we al enkele maanden hard achter de schermen om ervoor te zorgen dat ons platform kan inspelen op hun behoeften. Trade Mart Brussels en Dallas Market Center werken al jaren nauw samen.

Overigens publiceerden we al eerder over andere soortgelijke platforms en marktplaatsen die ook de b2b-markt kunnen bedienen.Links

www.markettime.com
www.trademart.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, retail, shop, webshop, winkel, outlet, inkoop, #markettime, #trademart

Gerelateerd nieuws
Geen Design Experience wel nieuws
Vanwege de voortdurende coronamaatregelen komt de ETC Design Experience van 8 en 9 februari te vervallen. Maar professionals zijn op afspraak nog steeds welkom bij ETC Design Center Europe, waar ook nieuws te vinden is.
lees verder
 
In memoriam Anton Sanders
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Winkelleegstand groeit niet
De winkelstraten zijn leeg door de huidige coronacrisis. Dit heeft grote gevolgen voor de retail, mede omdat het aantal bezoekers in 2020 sowieso al lager was. Toch heeft dit verrassend genoeg (nog) niet geleid tot een grotere leegstand.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden