Thema Imm 2024 bekend

Dinsdag 18 juli 2023

Connecting Communities is het motto van Imm 2024. Met dit thema positioneert de vakbeurs zich naar eigen zeggen als een vitale schakel tussen de belangrijkste deelnemers in de interieurbranche.
Thema Imm 2024 bekend

Gemeenschappelijke concepten worden volgens Koelnmesse steeds populairder. Steeds meer mensen zijn bereid om zowel ruimtes als fysieke objecten te delen, niet alleen om praktische en financiële redenen, maar ook vanwege hun behoefte om zich verbonden te voelen en deel uit te maken van de maatschappij. Regelingen zoals co-working, co-living, gemeenschappelijk tuinieren en autodelen krijgen steeds meer steun.

 

Deze verschuiving naar een meer gemeenschapsgerichte aanpak wint, zo schrijft de organisatie van Imm, ook aan relevantie in de wereld van interieurontwerp. In plaats van alleen maar te reageren op de groeiende vraag naar innovatieve ideeën en producten die voldoen aan de behoeften van een onderling verbonden en gemeenschapsgerichte samenleving, tonen professionals in de sector zich ook open voor gemeenschappelijke concepten. Om deze actuele ontwikkeling te verkennen, heeft de vakbeurs Connecting Communities als nieuw centraal thema gekozen.

 

Exposanten kunnen bijvoorbeeld samenwerken om samen stands te ontwerpen en te bouwen en de standcatering te delen. Op die manier profiteren ze niet alleen van effectieve en kostenefficiënte presentatiemogelijkheden, maar ook van de daaruit voortvloeiende creatieve synergieën. En dat alles zonder de individuele kenmerken en speciale eigenschappen van de betrokken merken te veranderen.

De aanpak van Imm cologne om gemeenschappen op te bouwen en deelnemers uit de branche met elkaar in contact te brengen, beperkt zich echter niet tot het creëren van gedeelde expositieruimten. Exposanten en bezoekers hebben ook de mogelijkheid om te netwerken buiten de beursstands. Het Circles-concept maakte zijn debuut op de Imm Spring Edition en biedt verschillende soorten content en evenementenplatforms. In sommige van deze Circles, of ronde expositieruimten, presenteren gasten uit de media- en onderwijswereld samen met eersteklas exposanten, start-ups en vertegenwoordigers uit andere sectoren hun visies op design en interieur in compacte installaties.

 

Als nieuw element op Imm Cologne 2024, en als een van de verschillende Circle-types, zullen hospitality-zones een prominentere rol spelen. Waar lekker eten en drinken op het menu staan, moeten netwerken, toevallige ontmoetingen en leuke momenten vanzelf volgen.

 

Imm Cologne mag dan nog zes maanden verwijderd zijn, maar veel grote exposanten hebben zich al aangemeld. Actona, Adova, Antonio Lupi, Artifort, Blomus, Bretz, BW Bielefelder Werkstätten, Calia, Cor, Dormiente, Draenert, Edra, Emu, Ethnicraft, Fan Frankenstolz, Gauthier France, Fermob, Freifrau, Furninova, Hjordt Knudsen, Kare, Kettnaker, Koinor, Gandia Blasco, Interlübke, Janua, Jori, Leolux, Mobimex, Mobitec, Montis, Natuzzi, Prostoria, Schramm, Team 7, Tvilum, Vispring en Voglauer hebben bevestigd dat ze zullen deelnemen.

 

Meer info over Imm en entree-tickets kopen.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, imm, #imm24, #imm2024, #immcologne, #dashaus, #sleepcologne

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden