Taurus stopt met Ons Huis

Woensdag 15 april 2015

Taurus stopt met het uitgeven van het gerenommeerde vaktijdschrift Ons Huis. De drie weken geleden verschenen april/mei-uitgave (73e jaargang) is daardoor de laatste die door de uitgeverij is uitgegeven.
Taurus stopt met Ons Huis

Voor de uitgever was de basis van de orderportefeuille te smal geworden om nog een kwalitatief verantwoorde uitgave op de markt te brengen. Verdere bezuinigingen zouden teveel ten koste gaan van inhoud en verspreiding van het blad, wat voor zowel abonnees als adverteerders niet te verantwoorden zou zijn. Vandaar dat kortgeleden is besloten te stoppen.

De uitgeverij, die door de moeilijke jaren in de interieurbranche al langere tijd in zwaar weer zat, heeft tot voor kort aan alle verplichtingen kunnen voldoen. De reorganisatiekosten zal het bedrijf echter niet kunnen dragen en daardoor is er zelf faillissement aangevraagd dat gisteren is uitgesproken. De bewindvoerder is Bouwman van Dommelen Advocaten, Mw. Natasja Barské in Veenendaal (T: +31 (0)318 - 53 17 93). De uitgeverij betreurt deze gang van zaken en dankt relaties voor het vertrouwen dat vele jaren is geschonken.

Op dit moment zijn er nog besprekingen met enkele partijen gepland om te bekijken of er tot een zinvolle overdracht van zaken te komen dan wel het blad bij een andere uitgever onder te brengen. De uitkomst hiervan is binnenkort te verwachten.

Interieurjournaal.com, vorig jaar maart succesvol in de markt gezet, werd tot voor kort door Taurus geëxploiteerd, maar dat wordt sinds kort door de eigenaar (BrabFin) zelf gedaan.Links

www.onshuis.nl
www.interieurjournaal.com

Tags

Nieuws, Interieur

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
 
Chrysalide Chair door Tjep
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden