Tête-à-tête met Linteloo

Dinsdag 26 juli 2022

Dit voorjaar introduceerde Linteloo onder meer een nieuw en opvallend ontwerp van Sebastian Herkner - de Gilbert'sofa-serie.
Tête-à-tête met Linteloo
Tête-à-tête met Linteloo Tête-à-tête met Linteloo

Gilbert geeft de klant volgens Linteloo de mogelijkheid om een eigen, eigentijdse versie van de 19e-eeuwse tête-à-tête te ontwerpen: een bank die mensen schuin laat zitten en uitnodigt voor een goed gesprek. Urenlang in stilte loungen met een goed boek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Comfort, flexibiliteit en individualiteit – Gilbert heeft het volgens het bedrijf allemaal.

 

Het design bestaat uit een houten frame met no-sag en pocketveren, bekleed met polyurethaanschuim in verschillende dichtheden voor optimale ondersteuning en comfort, omhuld met hypoallergene polyestervezel. Verschillende delen worden met elkaar verbonden door een metalen koppelsysteem.

 

Bekleding: een afneembare bodycover, verkrijgbaar in alle stoffen uit de Linteloo collectie. Leder: verwijderbare sierkussenhoezen, vaste hoes, verkrijgbaar in alle leersoorten uit de Linteloo-collectie. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun eigen meubelstof/leer aan te leveren.Links

www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, woonkamer, kantoor, hotel, project, projectinrichting, stoel, fauteuil, tafel, salontafel bank, verlichting, #Linteloo, #Sebastianherkner

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden