Tête-à-tête met Linteloo

Dinsdag 26 juli 2022

Dit voorjaar introduceerde Linteloo onder meer een nieuw en opvallend ontwerp van Sebastian Herkner - de Gilbert'sofa-serie.
Tête-à-tête met Linteloo
Tête-à-tête met Linteloo Tête-à-tête met Linteloo

Gilbert geeft de klant volgens Linteloo de mogelijkheid om een eigen, eigentijdse versie van de 19e-eeuwse tête-à-tête te ontwerpen: een bank die mensen schuin laat zitten en uitnodigt voor een goed gesprek. Urenlang in stilte loungen met een goed boek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Comfort, flexibiliteit en individualiteit – Gilbert heeft het volgens het bedrijf allemaal.

 

Het design bestaat uit een houten frame met no-sag en pocketveren, bekleed met polyurethaanschuim in verschillende dichtheden voor optimale ondersteuning en comfort, omhuld met hypoallergene polyestervezel. Verschillende delen worden met elkaar verbonden door een metalen koppelsysteem.

 

Bekleding: een afneembare bodycover, verkrijgbaar in alle stoffen uit de Linteloo collectie. Leder: verwijderbare sierkussenhoezen, vaste hoes, verkrijgbaar in alle leersoorten uit de Linteloo-collectie. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun eigen meubelstof/leer aan te leveren.Links

www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, woonkamer, kantoor, hotel, project, projectinrichting, stoel, fauteuil, tafel, salontafel bank, verlichting, #Linteloo, #Sebastianherkner

Gerelateerd nieuws
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
 
Blokker start verkoop meubels
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van € 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden