Syphasfera voor binnen

Donderdag 23 november 2023

De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
Syphasfera voor binnen
Syphasfera voor binnen Syphasfera voor binnen

De nieuwe versie van de Syphasfera is de nieuwe modulaire Syphaspot Chandelier, ontworpen voor gebruik binnenshuis in woonruimtes en contractprojecten. De nieuwe kroonluchter creëert volgens Catellani & Smith een opmerkelijke visuele impact, dankzij de lichteffecten die worden gegenereerd door de interactie tussen het onregelmatige oppervlak van de Syphasfera- glazen bol en de verlichting van de 24V-lichtbronnen van Spot Light. Dunne kabels ondersteunen de hanglampen, die op verschillende hoogtes kunnen worden geplaatst en in meerdere composities kunnen worden gerangschikt, om aan verschillende verlichtingseisen te voldoen.

 

De Syphaspot- kroonluchter is verkrijgbaar in composities met 20, 25 en 35 pendels, maar ook in een verschillend aantal elementen en voetstukken in verschillende maten en afwerkingen. Net als andere modellen uit het Catellani & Smith assortiment – ​​zoals Jackie O, Gold Moon, PosKrisi en Sweet Light Chandeliers – kan de voet van Syphaspot op verzoek worden aangepast.         

 

Distributeur in België is Deluci uit Nevele, voor Nederland is dat Artimeta uit Hoensbroek.Links

www.artimeta.nl
www.catellanismith.com
www.deluci.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, hotel, hospitality, tuin, buiten, terras, decoratie, lamp, verlichting, kroonluchter, hanglamp, buitenwonen, tuinaccessoire, outdoor, indoor, binnen, #catellanismith, #deluci, #artimeta

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden