BMWK steunt Imm talenten

Dinsdag 21 november 2023

Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
BMWK steunt Imm talenten

Door tot 60% van hun standkosten te dekken, biedt het financieringsprogramma opkomende start-ups de mogelijkheid de kans om hun nieuwe ideeën te presenteren op de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne, het grootste interior business event dat in januari in Duitsland gehouden, en hun exportactiviteiten een impuls te geven.

 

Imm cologne is volgens organisator Koelnmesse het ideale platform voor jonge bedrijven om hun innovatieve producten en diensten aan een breed publiek te presenteren en waardevolle contacten te leggen met grote spelers in de sector. De BMWK deelt deze mening en heeft imm cologne opnieuw opgenomen in haar portfolio van evenementen waarvoor financiering beschikbaar is om de deelname van kleine bedrijven aan toonaangevende internationale beurzen in Duitsland te ondersteunen. Met dit financieringsprogramma wil BMWK de innovatie in Duitsland versterken en de export van nieuwe producten en concepten bevorderen.

 

Om voor financiering in aanmerking te komen, moeten bedrijven aan bepaalde criteria voldoen, waaronder gevestigd zijn in en opereren vanuit de Bondsrepubliek Duitsland, minder dan tien jaar geleden opgericht zijn en een maximale jaaromzet of jaarlijks balanstotaal hebben van niet meer dan € 10 miljoen en biedt werk aan minder dan 50 mensen. De stand-ups zullen te vinden zijn in een gezamenlijk paviljoen.

 

Meer info over Imm en entree-tickets kopen.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm24, #imm2024, #puretalents, #puretalents2024

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
 
Nieuwe directeur DBC
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden