Suite702 for kids

Donderdag 12 maart 2020

De Nederlandse beddengoedleverancier Suite702, geeft sinds vorig jaar acte de prťsence op Showup. Het bedrijf heeft nu ook een Juniorsuite geÔntroduceerd.
Suite702 for kids
Suite702 for kids Suite702 for kids

Het hotelbeddengoed van Suite702 is gemaakt van Gots (Global Organic Textile Standard)-gecertificeerd perkal katoen. Het Amsterdamse bedrijf stond begin vorig jaar als starter op de Decoratiebeurs Showup.

Het assortiment van de duurzame maar vooral kleurrijke bed- en badcollectie is uitgebreid met kinderbeddengoed onder de toepasselijke naam Juniorsuite. Net als de volwassen slaapkamer krijgt de kinderkamer steeds meer aandacht en sommigen zijn op zoek naar iets anders dan een Frozen dekbedovertrek. Juniorsuite het daarvoor een mooie kleurenpalet en bestaat uit (hoes)lakens en dekbedovertrekken.
Links

www.global-standard.org
www.showup.nl
www.showup.nl/merken
www.suite702.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, slaapkamer, #showup, #suite702, #gots

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden