Succesvolle netwerklunch

Vrijdag 24 mei 2024

Op maandag 8 april verzamelden ruim 100 professionals uit diverse disciplines binnen de interieurbranche zich voor een succesvolle netwerklunch. Het doel: nieuwe samenwerkingen en kansen creëren.
Succesvolle netwerklunch

De netwerklunch bij De Woonindustrie in Nieuwegein, georganiseerd door VIP, NVIH en VIIA, bood een platform voor iedereen die betrokken is bij interieur, zowel op B2B- als B2C-niveau. Voor VIIA, de vereniging van en voor importeurs en agenten in de interieurbranche, zowel nationaal als internationaal, was dit evenement een belangrijke stap om meer zichtbaar en vindbaar te worden en om de missie van de vereniging te versterken.

 

Het informele karakter van de lunch, gecombineerd met een doordachte tafelschikking die ervoor zorgde dat deelnemers met elkaar in contact kwamen, werd door de aanwezigen als verfrissend en plezierig ervaren. Ruby Nefkens' verhelderende uitleg over het gebruik van kunstmatige intelligentie in de interieurbranche werd met veel enthousiasme ontvangen.

 

Het hoge aantal aanmeldingen en aanwezigen getuigt volgens de organisatoren van het succes van de lunch. 'Verschillende partijen, actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt, werden met elkaar verbonden. Nieuwe ontmoetingen vonden plaats, wat hopelijk zal resulteren in vruchtbare samenwerkingen. De reacties van de aanwezigen waren positief en de intentie is uitgesproken om in de toekomst vaker gezamenlijke evenementen te organiseren. Het enthousiasme en de interesse die tijdens de netwerklunch werden getoond, smaken naar meer.'Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #netwerklunch

Gerelateerd nieuws
30e lamp Secto Design
De nieuwe Kumulo hanglamp is een toevoeging aan de houten verlichtingscollectie van het Finse Secto Design. Het model is geïnspireerd door besneeuwde bomen en zomerse cumuluswolken.
lees verder
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
 
Nieuwe circulaire matrassen
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden