Succesvolle eerste DWI Najaarsvakdagen

Vrijdag 17 september 2021

De organisatie, die mede namens de exposanten voor gratis catering zorgt, is zeer tevreden over de eerste serie van de Najaarsvakdagen in De Woonindustrie (DWI). Nog niet geweest? De tweede serie is komende maandag 20 en dinsdag 21 september.
Succesvolle eerste DWI Najaarsvakdagen
Succesvolle eerste DWI Najaarsvakdagen Succesvolle eerste DWI Najaarsvakdagen

Tijdens de Najaarsvakdagen van DWI in Nieuwegein is natuurlijk weer veel nieuws te ontdekken. Bijvoorbeeld verschillende nieuwe exposanten. Het centrum biedt daarnaast een grote diversiteit aan productgroepen; meubelen, verlichting, woonaccessoires, textiel, design, domotica en slapen. Left Label Collections is aanwezig met de meubels van Coesel. De kastencollectie is uitgebreid met een nieuwe kleur groen Olive (foto 1, model uit de Home Collection).

 

Belgisch interieurlabel Dôme Deco lanceert dit najaar haar nieuwe ‘alias’: DD. Het persbericht dat het bedrijf verstuurde is mysterieus, bij de nieuwe naam waaronder het bedrijf wil opereren hoort echter in ieder geval een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. De uitstraling van het merk moet hiermee sterker en meer verfijnd worden. Eén van de nieuwere producten zijn de Katla lampen (foto 2), verwijzend naar de grootste vulkaan van IJsland. Een ruwe en natuurlijke lichtbron afgeschermd door een metalen behuizing vertegenwoordigen de krater en drijvende lava, in combinatie met de gletsjerspleet.

 

Vergeet ook Vakbeurs Slapen niet. Dit evenement vindt voor de tweede maal tegelijk plaats met de Vakdagen, in De Woonindustrie. JWR bedden staat op de beurs met een stand voor voor Rössle & Wanner (Röwa) en Selecta. De stand is volledig vernieuwd (foto 3) en Röwa heeft een nieuw logo gekregen. Bezoek vooral de stand, en die van de vele andere slaapexposanten, voor meer nieuws.

 

Corrine Ponsen van Creatieve Fotomissies maakte van de eerste serie DWI-Vakdagen een korte (0:57) impressie. Aanmelden voor de Najaarsvakdagen kan hier.Links

www.dewoonindustrie.nl
www,jwrbedden.nl
www.leftlabel.nl
www.coesel.nl
www.domedeco.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, de woonindustrie, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #vakbeursslapen, #jwrbedden, #leftlabel, #coesel, #domedeco

Gerelateerd nieuws
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder
Vacatures bij Kobe
[sponsored artikel] - De internationaal opererende Interieurstoffengroothandel Kobefab, bekend van wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, heeft twee vacatures openstaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden