Succesvol congres internet & interieur

Zondag 05 oktober 2014

Voor het tweede jaar op rij is afgelopen donderdag het congres eHome & Deco gehouden, tijdens de Woonbeurs. Iets meer bezoekers dan vorig jaar, ruim tweehonderd, bezochten dit goed georganiseerde platform in de Amsterdamse RAI.
Succesvol congres internet & interieur

eHome & Deco, georganiseerd door Emerce en Sanoma, hadden weer een keur aan interessante sprekers. Hoe vaak krijg je immers de kans om een kijkje in de keuken te krijgen van grote bedrijven (Ikea, Bol.com en Home24) en te horen over hun strategische (internet)plannen op het gebied van interieur? Maar het was ook leerzaam te luisteren naar faciliterende bedrijven als Sanoma, Google en Postnl. En natuurlijk naar kleinere of authentieke spelers als Fonq, Rivièra Maison, Fatboy en Van der Deen.

Ondernemer Floris Venneman, 28 jaar, nam kortgeleden laatstgenoemde familiebedrijf uit Hengelo over (zie ook http://www.interieurjournaal.com/van-der-deen-overgenomen/?zoekwoorden=deen%20hengelo). Hij heeft een belangrijke boodschap: doe iets! Sta niet stil, kijk om je heen, investeer, probeer, maak fouten, maar zit niet stil, dan kan je beter meteen de deuren sluiten. Exclusief op Interieurjournaal.com een kort videoverslag (6,5 minuut) van z'n presentatie.

 

Overall gaf dit wel aan wat er van het congres viel te leren. Zoals een bezoeker zei: 'Sommige ondernemers zitten nog te wachten totdat internet over gaat; dat gaat niet gebeuren. Dus doe er wat mee.'

 

In de komende uitgave van vaktijdschrift Ons Huis staan meer details over het congres vermeld.Links

www.emerce.nl/ehome
http://youtu.be/cEkJwV1_7Bk
www.onshuis.nl

Tags

Ecommerce, internet, interieur, sanoma, emerce, ehome & deco, congres, rai

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden