Sterke terugkomst Spoga+gafa 2022

Donderdag 23 juni 2022

Spoga+gafa heeft van 19 tot 21 juni 2022 ongeveer 25.000 bezoekers uit 112 landen getrokken. Zij kwamen naar Keulen om de nieuwe producten en innovaties van ongeveer 1.000 exposanten uit 52 landen live te zien. De organisatie noemt het een succesvolle comeback.
Sterke terugkomst Spoga+gafa 2022

Zoals bekend lieten de Aziatische fabrikanten het afweten, ook de hoeveelheid bezoekers weerspiegelde dit feit. In 2019 kwamen nog 40.000 vakbezoekers naar Keulen en waren meer dan 2.000 exposanten aanwezig. Veel topbesluitvormers wisten echter volgens Koelnmesse hun weg naar Keulen te vinden. Zoals gebruikelijk waren de Europese kernmarkten België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland en Spanje sterk vertegenwoordigd door dealers en kopers. Intercontinentaal waren Australië, Nieuw-Zeeland, Israël, Canada, de UK en de USA uitstekend vertegenwoordigd op de beurs. Het aandeel buitenlandse bezoekers steeg tot 67% (2019: 65%).

 

Zoals verwacht was het centrale thema van dit jaar Sustainable Gardens alomtegenwoordig op Spoga + gafa: de nadruk werd gelegd op duurzame, herbruikbare en hulpbronnenbesparende materialen en op de efficiënte implementatie van energie en water in de tuin in alle segmenten. Ook Industry Garden Association e.V. (IVG), branchesponsor van Spoga+gafa, was tevreden met het resultaat van de beurs: 'We zijn verheugd dat de vakbeurs eindelijk weer plaatsvindt. We hebben het persoonlijke contact enorm gemist en het was goed om te kunnen om weer mensen de hand te schudden. Er waren hier misschien minder bezoekers dan voor de pandemie, maar de kwaliteit van de bezoekers is perfect. Dat is de beslissende factor,' bevestigt Anna Hackstein, directeur van de IVG.

 

Na de beurs in Keulen is nu een première gepland: op 27 juni start de aftershow op het nieuwe digitale platform van spoga+gafa - met live interviews, opgenomen video's en digitale evenementen van de exposanten. Naadloos netwerken is ook mogelijk via de app. Het 365 dagen durende platform van spoga+gafa gaat binnenkort live en nodigt nu al gasten uit voor de digitale BBQ op 8 september.

 

Spoga+gafa 2023 staat gepland van 18 t/m 20 juni 2023.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden