Stadswinkel van Kwantum

Dinsdag 25 mei 2021

Kwantum heeft een nieuwe winkel geopend in de binnenstad van Amsterdam. De winkel past in de strategie van Kwantum om hoogwaardige kwaliteit en advies tegen voordelige prijzen voor iedereen toegankelijk te maken.
Stadswinkel van Kwantum
Stadswinkel van Kwantum Stadswinkel van Kwantum Stadswinkel van Kwantum Stadswinkel van Kwantum

Dit is de eerste winkel van Kwantum midden in een stad, welke is gevestigd op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. De andere vestigingen bevinden zich op grotere woonboulevards aan de randen van woongebieden. De winkel in de stad is duidelijk anders dan de al bestaande filialen. Het filiaal is met een oppervlakte van 200 vierkante meter kleiner ten opzichte van de 1800 vierkante meter van de vestigingen aan de randen van de stad. Niettemin is ongeveer 2/3 van de collectie maatwerk raambekleding en vloeren ook hier te vinden, aangevuld met een klein assortiment aan trendcollecties in decoratie, verlichting, behang en vloerkleden.

 

Afgelopen jaren zag Kwantum dat bewoners van grote steden, de winkels op de woonboulevards minder vaak bezochten. De afstand en bereikbaarheid per openbaar vervoer en fiets liggen hieraan ten grondslag. Met de winkel in de binnenstad, wordt de formule weer makkelijk toegankelijk voor deze doelgroep. De verwachting is dat een bezoek aan deze winkel een onderdeel vormt van een aankooptraject dat vaak online is begonnen.

 

Daarbij onderscheidt het bedrijf twee belangrijke redenen waarom de aankopen niet volledig online worden afgerond. 'Onze klanten willen de producten waarmee ze van hun huis een thuis maken eerst voelen en zien voordat ze tot een aankoop over gaan. Daarnaast is het zo dat gordijnen en vloeren maar eens in de zoveel jaren worden aangeschaft. Daar word je dus nooit echt ervaren in waardoor er behoefte blijft aan vakkundig en persoonlijk advies. Zeker ook waar het vaak oudere stadswoningen betreft met veel verschillende situaties, zoals hoge ramen, en bijvoorbeeld de noodzaak rekening te houden met de onderburen. Dat advies geven we niet alleen vanuit de winkel maar kan eventueel ook aan huis. Een van onze adviseurs komt dan op de elektrische bakfiets vanuit de stadswinkel met een koffer met stalen en inmeetapparatuur bij klanten thuis adviseren en helpt hen bij het maken van de juiste keuze,' zegt Debbie Klein; CEO van Kwantum & Leen Bakker.



Links

www.kwantum.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, stadswinkel, Klein, samenwerking, samen, #kwantum, #leenbakker

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden