Sprekers Festival Interieur

Vrijdag 12 mei 2023

De eerste sprekers op het Festival Interieur op 23 juni zijn bekend geworden, zo laat organisator BNS Crisp weten.
Sprekers Festival Interieur
Sprekers Festival Interieur Sprekers Festival Interieur

Zoals recent al gemeld wordt Festival Interieur op 23 juni gehouden in het bamboebos van Buitenplaats Netl. BNS Crisp belooft dat het een spectaculair evenement wordt met aandacht voor interieur, design, trends, duurzaamheid én de nieuwste ontwikkelingen zoals AI. Ook zijn er diverse sprekers, waaronder:

- Ontwerpers Claire en Roderick Vos (foto 1; Studio Roderick Vos) - met beiden hun eigen disciplines - staan samen aan het roer van Studio Roderick Vos, waar zij verantwoordelijk zijn voor een tal van ontwerpen ontwikkeld voor merken zoals Moooi, Fatboy, Linteloo, Alessi en Koninklijke Tichelaar Makkum. Daarnaast zijn zij sinds 2016 artdirector van het Nederlandse meubelmerk Pode, onderdeel van Leolux Furniture Group. Claire en Roderick nemen ons mee in de wereld van design en zullen hun ontwerpvisie met ons delen.


- Stefan Nilsson (foto 2) schijnt de bekendste trendwatcher van Zweden tezijn. Volgens het Zweedse magazine Rum zou hij zelfs een van de meest invloedrijke personen in de designindustrie zijn. Hij reist heel Europa af, leest honderden onderzoeken en bezoekt elke relevante beurs, om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens Festival Interieur neemt hij ons mee in de laatste lifestyle- en interieurtrends en vertaalt hij deze in kleur, materiaal en vormentaal.


- Artificial Intelligence (AI) klinkt voor de meesten van ons als iets dat ver weg is en niet direct met ons vak te maken heeft. Maar niets is minder waar! Vele ontwerpers spelen momenteel met de mogelijkheden van AI en Chat GPT schrijft moeiteloos een afstudeerscriptie. Maar wat betekent deze ontwikkeling voor ons vak en hoe kun je een tool als Chat GPT inzetten voor bijvoorbeeld jouw online marketing? Tijdens Festival Interieur geeft Pinterest-expert Jody Hogendoorn (foto 3; Linkedin) een inspirerende introductie in deze fascinerende wereld.


Naast de nu al mooie line-up – waar nog nieuwe namen aan worden toegevoegd – is er tijdens het festival natuurlijk meer te doen: interieurmerken op een pop-up markt, noviteiten op het gebied van producten, materialen en kleur in het trendforum en bijpraten met vakgenoten.

Koop vóór 31 mei een kaartje met het Early Bird-tarief voor € 95 (in 2022 was een ticket € 45). Vanaf 1 juni kost een ticket € 125. Voor leden van BNS Crisp kost een ticket met Early Bird-tarief slechts € 25, na 1 juni € 35. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tickets zijn hier te bestellen.Links

www.bnscrisp.nl
www.festivalinterieur.nl
www.roderickvos.com
www.trendstefan.se

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, brancheorganisatie, branchevereniging, stylist, binnenhuisarchitect, interieurontwerp, ontwerp, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, magazine, #crisp, #bnscrisp, #festivalinterieur, #roderickvos, #trendstefan

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden