Spoga toch uitgesteld

Maandag 06 juli 2020

De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
Spoga toch uitgesteld

Management Spoga v.l.n.r.: Stefan Lohrberg, Directeur Spoga + gafa, Catja Caspary, Vice President, Oliver Frese, Chief Operating Officer.

Spoga + gafa wordt uitgesteld in 2020 en gaat naar een nieuwe datum. De volgende vindt plaats van 30 mei tot 1 juni 2021. Organisator Koelnmesse stelt dat deze permanente datumwijziging naar de eerste helft van het jaar op verzoek van de industrie is doorgevoerd.

Ondanks dat de beursvloer al in het voorjaar van 2020 bijna volgeboekt was, hebben de Covid 19-ontwikkelingen (nieuwe infecties in Duitsland) en de economische situatie toch weer meer invloed op de beurs gekregen. Daarnaast blijft vooral de intercontinentale reissituatie onzeker. Een grote meerderheid van exposanten en vakbezoekers bleek de afgelopen weken te hebben besloten de Spoga niet te bezoeken, ondanks de veiligheidsmaatregelen.

Deze gelegenheid werd meteen aangegrepen om de outdoorbeurs op verzoek van de branche dus ook te verplaatsen naar het voorjaar, wat inkooptechnisch een beter moment zou zijn.
Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenliving, #OutdoorFurnitureandDecoration, #koelnmesse, #kolnmesse

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŰnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden